Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

2025'de hala RX 5600 XT alınır mı?

GTX 1660 Super alacaktım fakat 2. El adam akıllı hiç kart bulunmuyor bundan dolayı 2. El 3 Fanlı Asus Rog RX 5600 XT almayı düşünüyorum hala Watmann hataları sıkıntıları var mıdır bu serinin?
  2. Ğ Fedaisi

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

Hocam sanırım panel kalitesi Msı'dan daha iyi ama 500 lira az verip Msı G2412F mi almak iyi olur yoksa Bunu mu almak daha iyi olur?
  3. Ğ Fedaisi

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

Hocam konuyu indirim konusuna ekler misin? Sonra girdiğimde indirim listesinden bakayım.
  4. Ğ Fedaisi

Yardım 5GHz destekli USB WiFi Adaptör önerisi

5Ghz den bahsediyorsanız ben bulamadım bulduysanız ve güzel ise buraya link bırakın herkes yararlansın hocam.
  5. Ğ Fedaisi

Yardım 5GHz destekli USB WiFi Adaptör önerisi

İlah etmedim 2.4 de kullanır fakat bu fiyata ben 5 bulamadım onu diyorum yüceltmiyorum
  6. Ğ Fedaisi

RX6600 XT'DE KRONİK PROBLEMLER VAR MI?

Hocam konuyu hortlatıyorum 2 sene olmuş fakat hala almak isteyen kişiler adına soruyorum: Kullanım boyunca bi sıkıntı yaşadınız mı?
  7. Ğ Fedaisi

En ucuz Vento boş kasadan daha iyisi var mı?

Vento daha iyi hocam bu geçen düz 1000 liraydı gıcık oldum alasım gelmiyor
  8. Ğ Fedaisi

Bazıları 240mm veya 360mm falan takamıyoz diye şikayet ediyor bazı kasalarda bunda öyle olmaz dimi hocam bide sanırım mesh dimi bu?
  9. Ğ Fedaisi

2K Monitör Tavsiyesi

Va olduğunu şimdi gördüm,2K ips'ler ise bütçeyi aşıyor, 1080p İps alırım daha iyi teşekkürler
  10. Ğ Fedaisi

2K Monitör Tavsiyesi

Bununla aynı fiyat veya ucuz ise ve 2K ise olur link atar mısın?
  11. Ğ Fedaisi

Bu ölü piyasaya rağmen 2.el ekran kartı tavsiyesi

Beni durduk yere banladılar bakayımda babamın faceden girecem ya da olmadı sıfır sistem alırım kafam rahat olur.
  12. Ğ Fedaisi

2K Monitör Tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2718-2kpc-mhd-27-1ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,1124931480.html Fiyatına göre en ucuzunu bunu buldum varsa tavsiyeleriniz beklerim.
  13. Ğ Fedaisi

İşlemcim anormal derecede ısınıyor.

Ağır oyunlarda bu sıcaklıklara çıkabilir her oyunda böyleyse desteğe bi başvurun Stok fan zaten Giriş seviyesi işlemcilere anca yetiyor tavsiyem bi kule tipi soğutucu almanız
  14. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçiş yapılabilirmi

Halk eğitime gidin öğrenin dıyecem fakat ordada düz memurlar var hiç bişey bilmiyorlar internetten araşıtırın hocam bakın ya da cimerden sorabilirsiniz olmadı il-ilçe milli eğitim Müdürlüğü'ne veya okul müdürüne başvurun ya da Açık lise müdürlüğü oluyormuş en iyi bilgiyi onlar verir oraya başvurun
  15. Ğ Fedaisi

Var ama param güvende ile alacağım onlarda 4.5 a inerse alırım diyorum kimsede inmiyor malum komisyon 500 lira 1734870345 Benim konum çok kötü yerde ya bakalım kayseri üzerinden bulmaya çalışıcam
  16. Ğ Fedaisi

Sıcaklık değerleri iyide pek güven vermiyor be usta
  17. Ğ Fedaisi

(Anca param güvende ile alabilirim) Rtx 2060 da düşünüyorum da onun da piyasa berbat RX 6600 daha mantıklı geliyor bide Rtx performansı berbat deniyor Rtx kötü olduktan sonra Amd daha mantıklı 1734870036 Yok işte Sofu usta olsa direkt kapacam
  18. Ğ Fedaisi

6600xt kovalıyorum hiç bulamıyorum, 6600 almak zorunda kalıcaz sanırım.
  19. Ğ Fedaisi

Var mı önerdiğiniz 4-5k civarı güzel bi ekran kartı malum anca param güvende ile alabileceğimden imkan da kısıtlı ne önerirsiniz?
  20. Ğ Fedaisi

Bende gördüm ama işte malum alamadık 😮‍💨 1734868874 Bu baya şık duruyor varsa şunu al tamam al geç diyeceğin hocam başka oda olur hocam
Top Bottom