Gurkanpiro
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
size gore degmeyebılır ama benım gozumde degeriyide o kadar para vermeye değmiyoki
size gore degmeyebılır ama benım gozumde degeriyide o kadar para vermeye değmiyoki
stand fiyatları benim monitörden pahalı zatensize gore degmeyebılır ama benım gozumde deger
Ayağı büyük değil kullandım.ayakları cok buyuk lenovanın gıbı bunun yerıne msı alıp stand alabılırsınız
msi olan ne yapıyor büyü mü yapıyor gigabyte olanın paneli daha iyimasada cok yer kaplıyor kankam gıgabyte okadar fıyat ona verecegıne msı daha ucuz msı alıp stand alabılırsın bu masadan ayrı nb stantlar
gamebooster gıbı sacma sapan markalar alıncagına ındırım beklenıp alınabılıcek monıtorler ıste bunlarGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sıcak fırsatlarda zatenHocam konuyu indirim konusuna ekler misin?
Sonra girdiğimde indirim listesinden bakayım.
gayet güzel monitör işini görürAldim bitane leptopla kulanacam uzmez inşallaha
Baya incelemesi var bence iş gorur leptop icin nasilla 1080p yukari cikmiyoruz leptopta 2k msi var ama fps dusuyor baya oyunlardagayet güzel monitör işini görür