Neler Yeni

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mustafa Aydemir
ne sorun var hocam panelle ilgili
bende var bu monitör kronik diyemem fakat genelde bu çizgi sorunu hep bu monitörde yaşanmış ve bende de var ekranı kaplıyor yavaş yavaş al alma diyemem tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik değil hocam alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
ama mesela bu cevapta sıkıntılı bi cevap gönül rahatlığıyla alınabilecek bi monitör oldugunu düşünmüyorum kesinlikle

Knispel

80+ Bronze
bende var bu monitör kronik diyemem fakat genelde bu çizgi sorunu hep bu monitörde yaşanmış ve bende de var ekranı kaplıyor yavaş yavaş al alma diyemem tabi

ama mesela bu cevapta sıkıntılı bi cevap gönül rahatlığıyla alınabilecek bi monitör oldugunu düşünmüyorum kesinlikle
Kronik olmayan her model için rahat olmanız gerekiyor öbür türlü haklısınız. Zaten elinize sorunlu gelse ne olacak ki? 14 gün içerisinde geri iade edersiniz veya yenisini talep edersiniz olur biter fakat dediğim gibi bu bahsedilen model kronik değil.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mustafa Aydemir
Kronik olmayan her model için rahat olmanız gerekiyor öbür türlü haklısınız. Zaten elinize sorunlu gelse ne olacak ki? 14 gün içerisinde geri iade edersiniz veya yenisini talep edersiniz olur biter fakat dediğim gibi bu bahsedilen model kronik değil.
sorun genelde garantisi bitmeye yakın başlıyor fakat dediğim gibi çıkmayadabilir tabii ki sadece ben sorun yaşadım dile getirdim öbür türlü aynen katılıyorum şans işi bunlar kronik olmadığı sürece alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yılmaz Akkurt

geri geçmiyormu hocam cizgiler?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

adiyeke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed
2-2.5 yıldır kullanıyorum ölü pixel vs hiç bir şey yok tertemiz ilk günkü performansında kullanıyorum. Önerim movie moduna alıp picture quality seçmenizdir öyle kullanıyorum renkler daha güzel gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Adolf Hitler
Hocam sanırım panel kalitesi Msı'dan daha iyi ama 500 lira az verip Msı G2412F mi almak iyi olur yoksa Bunu mu almak daha iyi olur?

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Faruk kahve
1 yıldır kullanıyorum çok memnunum masaya sağlam basıyor tek eksiği hoparlör yok

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim bu güne kadar.

Sherlockk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Faruk kahve
ürünün kronik olduğunu ilk defa duydum ben ve arkadaşım kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,875
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom