Arama sonuçları: *

1. Reload

BİLGİSAYAR TOPLAMA SERÜVENİM BİTTİ SİSTEMİM İYİ Mİ ?

Yanlış biliyorsun tam tersi am4 tarfının önü kapalı aldığın işlemci de am4 tarafının orta üst düzey işlemcisi diyebilirim am5 tarafı baya bir süre daha işlemci üretmeye devam edecek yani örnek veriyorum am5 en alt işlemcilerinden 8400f alıp 9800x3d kadar yükselebilirsin önü çok açık 1741681911...
  2. Reload

🔥İndirim 8 yıl sistem itopya ANK 7500 f 1 tb SSD a620 rx 7700 xt

Alınabilir ama 4060 var ya bilmiyorum ben almazdım sanırım 1741420205 Yine de iyi fiyat bence Kasım ayında bile bu fiyatlardaydı böyle bi sistem
  3. Reload

Bilgisayar kurmaya 2k istedi

Kendin kur ya da vatana falan götür kurar mı bilmiyorum ben vatandan aldım kurdurdum
  4. Reload

ATK Blazing Sky Z1 Pro Max vs Scyrox V6 sizce hangisi?

Zaten en üst segment sensör ve mcuları kullanıyor mouse elime de oturuyor yani memnunum bi sorun yaşamadım ama click sesleri sanki fazla gibi onun dışında 1000 hz ile kullanıyorum şarj süresi baya iyi merak ettiğin şeyler varsa ayriyeten sorabilirsin gıcırtı mıcırtı da yok bana gelen mouse da
  5. Reload

ATK Blazing Sky Z1 Pro Max vs Scyrox V6 sizce hangisi?

Ben scyrox aldım daha sade ve güzel geldi 8k dongle kutu içinden çıkması da güzel olay pro max değildi ama z1 ile v6 arasındaydım ben v6 aldım
  6. Reload

Ana Konu İtopya Doğum Günü Fırsatları

Bende öyle gereksiz fazla fiyatlar sanki
  7. Reload

Ana Konu İtopya Doğum Günü Fırsatları

Bence iyi fiyat
  8. Reload

Yazın çalışıp Telefon mu PC mi almalıyım

Bilgisayar al da telefon ne var 1741279446 Onlar masraf pc çok masrafsız ben yeni aldım param cebimde kalıyor pc alalı motorum da var ama motor araba bunlar çok masraflı 1741279496 Git canavar gibi pc al bak keyfine
  9. Reload

2k monitörde 1080p oyun

Çok hissedilmez diye düşünüyorum onu kendin deneyip göreceksin görüntü çok bozuk olursa 2k kullan biryerden sonra fps hissedilmiyor zaten 1741115783 Ama fps artışı yaşanır yaşanmazsa darboğaz oluyor demektir 2k kullanırsın
  10. Reload

Öneri Aracınızı Kim Kullanıyor?

Estağfurullah
  11. Reload

Yo ben sizin söylediklerinize katılıyorum sadece konuyu merak edip yorumları okuyacak arkadaşlar faydalansın tecrübelerimi anlatayım diye iç döktüm diyim
  12. Reload

🔥İndirim Game Garaj D5 RTX 3070Ti 360 Hz 16/1 TB Laptop 43.487 TL

Masaüstü 30k 40k arası bulunabilir ama laptoplar gereksiz aşırı pahalı neden bilmiyorum
  13. Reload

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Sen Furylevel z1 al bence
  14. Reload

🔥İndirim Game Garaj D5 RTX 3070Ti 360 Hz 16/1 TB Laptop 43.487 TL

50 Bile zor olabilir laptop kısmında
  15. Reload

Yok ben katılıyorum zaten söylediklerinize hepsini okudum bende kendim ayriyeten açıklamak istedim tecrübelerim ile
  16. Reload

Belki 15 bine yakın km motorsiklet 40 bine yakın da trafik tecrübem var arkadaş haklı motor sürmekte bir şey yok motor çok basit bir ulaşım aracı motor kullanırken dikkat edilmesi gereken trafikteki araçları okuyabilmek nerde ne yapabileceklerini aşağı yukarı kestirebilmekte ehliyeti herkes alır...
  17. Reload

7800xt 9800x3d 850w psu yeterli mi?

O anakart o işlemciyi kaldırabiliyormuymuş ya
  18. Reload

Fps oyunları için güncel güçlü AMD tabanlı işlemci

şuan 4080 5070 falan olabilir
  19. Reload

F/P Monitör + mouse + klawye + kulaklık önerileri

garanti yok o yüzden birde temuda iade de olmuyor sanırım bi sorunda elinde kalıyor
Top Bottom