Arama sonuçları: *

1. W

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Bulgaristandan getirebilirim haftalık olarak vs gidip geliniyor oradan getirtebilirim 1735383386 Ayrıca avrupadan kargo ile bulgaristana getirme şansımda var sanırım 1735383440 125 cc piyasasına vs hiç bakmadım ben fakat bir sürğ 125 cc öneri konusu var forumda, ben 250 lik düşünüyorum o...
  2. W

🔴PLASTİK POŞET ZAMMI AÇIKLANDI!

Ne faizi ne diyosun sen faiz haram faiz olmaz( sanırım geçenlerde güncelleme gelmişti)ama altın alabilirsin
  3. W

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Merhaba, Türkiyede hyosung pek önerilmiyor parça ve usta sıkıntısı sebebi ile fakat usta sıkıntısı çok sıkıntı değil ama parça için hangi ülkelerde rahat bulunabiliyor parçası. Yaza doğru motor alacağım fakat kafamda ne alacağımı netleştirmeye çalışıyorum eğer avrupa içerisinde bulunuyorsa...
  4. W

Yardım OpenAI API ile Web Access/ Web Search

OpenAI API Kullanarak sorduğum şeyi belirli bir websitesi veya internet üzerinde arama yapıp ona göre bana cevap vermesini istiyorum. 4o veya 4o-mini kullanmam daha iyi olur fakat diğer modelleri de kabul edebilirim o1 ve o1-mini harici. Normal ChatGPT'ye sorduğumda site üzerinden arama yapıp...
  5. W

EaseUS Data Recovery Free Key lazım

EaseUS için elinde key listesi vs olan var mı hiç bir yerde bulamadım şuanda gerekli harddisk silinen dosyaların arasında tez var onu kurtarmam gerekmekte
  6. W

ADOBE ÜYELİĞİ NASIL İPTAL EDERİM VEYA DESTEĞE NASIL BAĞLANABİLİRİM

Kart kredi kartı içinde limit var ama sanal kart oluşturup ödeme yöntemini ona aktarıp daha sonra o kartı silmem işe yarar mı acaba? şuanki kartı silmem mümkün değil çünkü.
  7. W

Aslında mesajda belirttim desteğe geç gibi bir seçenek mevcut ama tıkladığımda yine ödeme sayfasına yönlendiriyor
  8. W

merhaba adobe creative cloud üyeliğimi iptal etmek istiyorum şuanda aylık 925₺ veremem fakat planı yönet dediğimde beni ödeme yöntemi güncellemeye yönlendiriyor, sitenin altından desteğe bağlan dediğimde yine ödeme yöntemi güncellemeye yönlendiriyor, banka ile görüştüm bankadan ödeme almalarını...
  9. W

SoundWave ile .wav dosyası kayıt etmeden STT ve TTS servislerini kullanmak

Merhaba aslında sorum başlıkta yazanın aynısı, bunu nasıl yapabilirim ChatGPT'den yardım almaya çalışıyorum fakat pek işe yaradığı söylenemez dosya kayıt etmeden soundWave dosyasını direkt olarak stt ve tts servisine göndermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  10. W

WAV -> UTF-8 -> FString

Merhaba, Unreal engine üzerinde blueprintler ile bir wav dosyasını UTF-8 olarak açıp daha sonrasında ise FStringe çevirmemin bir yolu mevcut mu acaba STT API Request için kullanacağım direkt FStringe de dönüştürebilirim.
  11. W

DNUS Numarasını Nereden alabilirim

Merhaba Google Play Store için DNUS Numarası almam gerekli fakat nereden alacağımı bulamadım mail atarak mı başvuruda bulunuyoruz siteleri üzerinde bir başvuru formu bulamadım.
  12. W

Uygulamam açılmıyor yardım eder misiniz

Unreal engine üzerinden çıktı aldığım uygulama telefonda açılmıyor bu şekilde bir hata veriyor sebebi nedir
  13. W

Jdk ve gradle ile apk çıktısı alamıyorum

Merhaba, unreal engine üzerinden apk çıktısı almaya çalışıyorum fakat gradle hata veriyor. Log dosyasına baktığımda gözüken hata Execution failed for task ':app:mergeReleaseNativeLibs'. > Could not resolve all files for configuration ':app:releaseRuntimeClasspath'. > Could not find...
  14. W

Havit Yeni Kulaklık Çıkartmış (5 bağlantı modlu)

Bu anlamda mıymış ya ben kablosuz miktofon çıkarılsa gibi anlamıştım :D
  15. W

UNREAL ENGİNE APK ÇIKTISI ALAMIYORUM

UATHelper: Paketleme (Android (ETC2)): ERROR: Command C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android\SetupAndroid.bat android-33 33.0.1 3.22.1 25.1.8937393 -noninteractive failed [Exit code 4, working dir = C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android] LogSlate: Window...
  16. W

Ajazz apex için hangi skatez tercih edilmeli

Bu arada obsidian 2 set olarak geldi bana superlight için satın aldığımdan 2 set çıktı o yüzden çok sıkıntı değil değiştirir yeni seti takarım çok kötü duruma gelirse veya mouse pad alırsam vs.
  17. W

dediğim gibi obsidian kullanıyorum ve memnunum öneririm büyük ihtimal benim masada kullanmam sebebiyle skatezlerin yüzeyi zarar görde ve artık eskisi kadar çok kaymıyorlar birde mousepadde zımparaya döndü diyebilirim artık neredeyse :D
  18. W

Obsidyen kullanıyorum markasız kumaş mousepod ile kayışı ilk zamanlar çok farklıydı fakat şunada ofiste de kullandığım için direkt masa üzerinde kullanmaktan mı bilmiyorum sanki mousepad üzerinde zor kaymaya başladı gibi hissediyorum direkt düz masada kullanmak belki skatezlere zarar vermiş...
  19. W

Öneri Tek Pcde İki kişilik oynanabilecek oyun onerir misiniz?

Aynen onu hesap etmemiştim ben sonradan mantıklı geldi :Dit takes two öneririm Unrawel Two da bence zevkli güzel bir oyun ama biraz sinir bozucu olabiliyor birbirinize karşı vs. de olmak üzere sinir krizi geçirtmelik biraz
  20. W

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

O kadar da abartma bence pasta cilaya ne gerek var eline al mikrofiber bezi cif krem dök az bir şey sonra sil geçiyor. Şaka bir yana geçmiş olsun.
Top Bottom