Neler Yeni

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
İşim vardı babam dan izin alıp çıktım ve geri geri gelirken fark etmedim sürttüm ufak bir göçük ve boya kalktı arabada rötüş boyası var ne yapılır sizce babama söylemelimiyim yoksa saklıyımmı Alıntıyı görüntüle
hocam çok takmayın bende bi ufak arka tamponu çıtlattım elimle takabildiğim kadar taktim pederede dedim bi ufak sürttüm afferim iyi yedin dedi o kadar

Nezha

80+ Bronze
Fotoğraf net değil ama astar da kalkmış gibi görünüyor. Astar yoksa elinde boya yapma direkt üstüne tutmaz. Astar üstüne boya onun üstüne vernik onun da üstüne pasta yapman lazım düzgün görünmesi için. Göçüğü zaten kendin düzeltemezsin. Kafaya takma fazla bir zarar yok araçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Fotoğraf net değil ama astar da kalkmış gibi görünüyor. Astar yoksa elinde boya yapma direkt üstüne tutmaz. Astar üstüne boya onun üstüne vernik onun da üstüne pasta yapman lazım düzgün görünmesi için. Göçüğü zaten kendin düzeltemezsin. Kafaya takma fazla bir zarar yok araçta.
eyw kral artık babam ne yapar bilmiyorum ama söylerim dediklerini

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
yks öğrencisiyim bu olaydan dolayı ders çalışamıyorum sürekli aklıma geliyor stres yapıyorum çok fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyası kalkan yerler için ne yapılabilir

rötüş yeterli olurmu yoksa boyamı lazım
Çektirme (Göçük Düzelttirme)+Cila fazlasıyla iş görür. Kafanıza takmayın, hiçbir önemi olmıyan ufacık bir sürtme. Başka bir konunda da bahsetmiştim. Biz dahi yaşıyabiliyoruz. (https://forum.donanimarsivi.com/konu/ehliyetimin-ilk-gununden-arabayi-vurdum.1037193/post-9351310)

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
oguz
Söyle gitsin, altı üstü biraz göçmüş kafana takmana değmez

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
oguz
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
insan geç anlıyor böyle şeylerin değersiz olduğunu. arabanın içinden geçmediğin sürece söyle 2 günlük dünyada bunu kafana takmaya değmez
doğru diyorsun ilk defa olduğundan biraz stres yaptım ama şuan rahatım

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
abi sence ne kadara maal olur bu göçük + boya babam biraz fazla söyledi o kadar imkan vermiyorum ama

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,688
İsim
Kerem Çavuş
baban arabayı hatasız diye sattığında ortaya çıkarsa hem baban mahçup duruma düşecek hem de daha kötü olacak , söyle bir şey demez zaten küçük bir şey

söyledim fazla bir şey demedi
söylemişsin zaten doğru olanı yapmışsın geçmiş olsun pek bir masraf çıkmaz

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Ufak bi çizik ya pasta cilayla geçer
O kadar da abartma bence pasta cilaya ne gerek var eline al mikrofiber bezi cif krem dök az bir şey sonra sil geçiyor.

Şaka bir yana geçmiş olsun.

Nezha

80+ Bronze
abi sence ne kadara maal olur bu göçük + boya babam biraz fazla söyledi o kadar imkan vermiyorum ama
Manyetik göçük düzeltme pahalı ama fiyat bilmiyorum. Vakumlu göçük düzeltme yaparlar bir de boyaması maksimum hakkı bu işin 2500 lira.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,238
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom