Arama sonuçları: *

1. Talha-

Klavye değişikliği yapacam bu nasıldır

alınır. Ben sistemi yeni aldığımda bu klavyeyi kullandım 3 4 ay kadar. sorunsuzdu, İdare eder.
  2. Talha-

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

yok onlar çok etkilemiyor.
  3. Talha-

onun hakkında bilgim yok. Bu tarz programlar belli ölçüde performans kaybı yaşatır ama msı afterburner korkunç sayılacak performans düşürüyormuş. Özelliği kapatıp cs 2 ve forza 5 te test ettim, nerdeyse 2 kat %0.1 fps alıyorum. Amd kayıt izleyicisi bunun kadar etkilemiyordur bence ama bir...
  4. Talha-

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı...
  5. Talha-

7500f işlemci sıcaklık düşmüyor

Kral aynı işlemci ve soğutucu kullanıyorum. 50 60 derece arası gidiyor genelde. Cinebench gibi programlarda anca 83 84 derece falan goruyor. İşlemcinin soğutucu montajından eminsen işlemcinin kaç watt çektiğine bak. Bir virüs ile işlemcin yük altına giriyor olabilir. msı afterburner aç. İşlemci...
  6. Talha-

Apartmanda Türknet Fiber kutusu var. Türknete Geçilir mi?

Ne zamandır kullanıyorsunuz hangı şehirdesiniz
  7. Talha-

hocam sitede vdsl 68 mbs altyapı yazıyor. Fiber var mı sorup öğrenirim. Bağlantı kopması gibi sorunlar varmış o düşündürdü beni. Sen hiç sıkıntı yaşadın mı. Şuan kullandığımız vodofone bir yılda 1 2 kere anca kopma olmuştur. Onda da modemı ac kapa yapınca ınternet gelmişti. İstanbul küçükçekmece...
  8. Talha-

hocam nerede oturuyordunuz
  9. Talha-

Sitede 68mbs yazıyor ama binanın içindeki kutuda fiber 1000mbs yazıyor. Birde stabil olması önemli. sürekli bağlantı kopacaksa 1000mbs olmasının anlamı yok. Şuan kullandığımız vodofoneda nerdeyse hiç kesinti olmuyor ama hızı düşük.
  10. Talha-

Şuan hali hazırda vodofone kullanıyoruz. 4 ay taahütü kaldı. 50/6 mbs hız var. Hızı yetmıyor videolar kasıyor sayfalar yavaş açılıyor. Apartmanın içinde Türknet fiber kutusu var ama İnternet sitesinden altyapı sorgulatınca VDSL altyapı 68mbs yazıyor. Türknete geçsek 1000mbs hız alır mıyız...
  11. Talha-

Çözüldü✓ Ajazz 179 Apex Mouse Bluetooth Çalışmıyor

Eyvallah hocam sağolun. Şimdi çalıştı.
  12. Talha-

Çözüldü✓ Ajazz 179 Apex Mouse Bluetooth Çalışmıyor

Mouse ilk aldığımda deneme amaçlı bluetooth ile telefona sorunsuz bağlamıştım. O zamandan beri gerekli olmamıştı hiç kullanmadım. Geçen gün lattoba BT ile bağlamak istedim fakat bluetoothta mouse çıkmıyordu. Daha sonra telefondan bluetooth açıp baktım telefonda da mouse görünmüyor. Farede...
  13. Talha-

Yardım Asus tuf a15 CPU 95 derece

Bu mevsimde normal değil. Aldığından beri fan temizliği ve macun değikliği yapılmadı sanırım onu yapman gerek öncelikle. Sık ve yoğun güçte kullanılan lattoplar bana göre 4 6 ay aralıkla düzenli bakıma girmeli. Lattobu kullanırken altından hava alacağı boşluk bırak hava alsın. şöyle bir ürün iş...
  14. Talha-

Oyunda parlaklık sorunu acill

bu parlaklık sorunu hdr ayarı açılınca oluyor genelde.Başka neden olur bilmiyorum. Bilen birileri çıkar heralde
  15. Talha-

kral o zaman oyun içinde açıksa onu kapatmayı dene. Her oyunda olmuyorsa oyundan kaynaklıdır
  16. Talha-

windows ayarlardaki hdr ayarı açıksa olabilir. O açıksa kapatıp bak
  17. Talha-

AMD RYZEN İşlemcilerin adı nasıl okunmalı?

kral 2 dk gptye yazsan cevabı alacaksın. 3600 → Thirty-six hundred veya Three six zero zero (İlk seçenek daha yaygın.) 5600 → Fifty-six hundred veya Five six zero zero 7500F → Seventy-five hundred F veya Seven five zero zero F (Son harf genelde "F" harfi olarak okunur: Eff.) 9700X →...
  18. Talha-

Laptop ekran kartı düzgün çalışmıyor

Frekansı nerdeyse hiç kullanmıyor. en az 1400 mhz de çalışması lazım. Ekran kartı driverlarını ddu ile silip tekrar kurmayı dene. Oyunu şarjdayken oyna. Bilgisayarın güç ayarlarını kurcala güç yönetim modunu yüksek performansa al.
  19. Talha-

Çözüldü✓ 7500f İşlemcim Bozuk mu? Değişen cinebench skoru ve darboğaz

kral bilgisayara virüs testi yaptım. Virüs olmadığından çok emindim fakat bir virüs çıktı. 2 3 gün önce birkaç tane iptv player programı kurmuştum githuptan. bazılarını virustotalden taratmıstım, virustotalden taratmadığım bir programdan virüs kapmışım. Virüsü kaldırdım. cınebench testi de...
Top Bottom