Neler Yeni

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı olmaması). Bu ayarları kapatıp cs 2 ölüm maçına girdim. Gözle görülür bir akıcılık farkı oluştu. Önceden ara ara droplar oluyordu. Bu kadar akıcı oynayamıyordum. Baya farketti benim için.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Yeşilyurt
az önce izledim büyük sorun düzeltilmesi lazım

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Ben bunu kullanmıyordum. AMD'nin kendi kayıt izlemesini kullanıyorum. Her zaman değil ama ara sıra açıp sıcaklıklara bakıyordum. Acaba AMD kayıt izleyicisini de mi kapatmak gerek?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu kullanmıyordum. AMD'nin kendi kayıt izlemesini kullanıyorum. Her zaman değil ama ara sıra açıp sıcaklıklara bakıyordum. Acaba AMD kayıt izleyicisini de mi kapatmak gerek?
onun hakkında bilgim yok. Bu tarz programlar belli ölçüde performans kaybı yaşatır ama msı afterburner korkunç sayılacak performans düşürüyormuş. Özelliği kapatıp cs 2 ve forza 5 te test ettim, nerdeyse 2 kat %0.1 fps alıyorum. Amd kayıt izleyicisi bunun kadar etkilemiyordur bence ama bir kapatıp farka bak.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Yunus Şahin
AMD için önerilmiyordu zaten bu uygulama. Bende uzuuun zamandır kullanmıyorum zaten. Bildikleri varmış demek ki kullanmayın diye. :D

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
R9 7940HS'nin ısısını bile gösteremiyor afterburner. Bi ekrana armoury crate açıp ısılara bakıyorum FPS'e de Nvidia'dan bakıyorum yetiyor. MSİ iyice tuhaflaştı

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ege

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı olmaması). Bu ayarları kapatıp cs 2 ölüm maçına girdim. Gözle görülür bir akıcılık farkı oluştu. Önceden ara ara droplar oluyordu. Bu kadar akıcı oynayamıyordum. Baya farketti benim için.
Her şeyi kapattım FPS'i de kapatiyim mi?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Durmuş T.
Nvidia ekran kartı olanlar frameview isimli programını kullansın kendi programı. Bir karşılaştırsın bakalım sonuç ne olacak.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yüksel
Kullanmayanlar için sıkıntı yok yani?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Kaldırdım direkt. Geçen dc yayını açıp wukong girdim afferburner ile de sıcaklık FPS bakayım dedim. Oyun oksure oksure mavi ekran verdi. Belki de bundandı

Top Bottom