Arama sonuçları: *

• Users: Raise
  • Order by date
  1. R

Minecraft ram sorunu (darboğaz)

shader harici olarakda söylüyorum ben csgo da lol de daha yüksek fps alıyorum
  2. R

Bu sistem özellikleriyle 100 fps kurduğum ufak bir shader ile 30 fps almak normalmi sence ?
  3. R

Oyuna 8 gb ram vermiş olmama rağmen ram kullanımı %5'i (500mb civarı bir şey) geçmiyor ve bu nedenden dolayı ekran kartımı darboğaz yapıyor. ekran kartım GTX 1050 işlemcim i7 7700hq 2.80ghz fakat ekran kartım normalde minimum 1354 civarı bir mhz de çalışırken ramden dolayı 500-600 de çalışıyor...
  4. R

Klavye önerisi max 300

mekanik klavye almak istediğimden dolayı forum açtım zaten belirtmemişim benim hatam kusura bakma ama o parayı membrana vereceğimi sanmıyorum
  5. R

Klavye önerisi max 300

https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rainbow-mekanik-mavi-switch-klavye-p-hbv00000s2y15 Ama şöyle birşeyde var sorun olması durumunda klavyenin 2 yıl garantisi var, bu fiyatta bilek destekli ve outemu red switch bulamadım daha iyi bir önerisi olan yoksa sorularıma cevap veren herkese...
  6. R

Klavye önerisi max 300

bu klavyeler hangi switch biliyormusun belirtilmemişde sitede
  7. R

Klavye önerisi max 300

sanırım red switch tercih edicem ses baya sorun edebilir :D 1616668350 Beni Ogre'ye yönelten şey birazcıkta bilek desteği olması ama kronik sorunlarının olduğu söyleniyor ondan biraz tırsmadım değil açıkcası
  8. R

Klavye önerisi max 300

daha önce mekanik klavye kullanmadım ne derece bir ses yapacağını bilmiyorum olabilir
  9. R

Klavye önerisi max 300

hangi mağzada bulabilirim ? trendyol üzerinden 2. bir mağzadan değilde incehsap üzerinden almayı düşünüyorum
  10. R

Klavye önerisi max 300

Gamepower Ogre Rainbow outemu redswitch almayı düşünüyorum eskiden kronik sorunları olduğuyla ilgili birçok forum açılmış, ürün sanırsam revize edilmiş güncel olarak şuan kullanan varsa herhangi bir şikayeti varmı veya bu fiyat aralığında daha iyi bir klavye önerisi yapabilirmisiniz ?
  11. R

SG-R218 Almaya değer mi

tamamdır teşekkürler.
  12. R

SG-R218 Almaya değer mi

Görüşleriniz için teşekkürler son bir sorum olacak yorumları ve incelemeleri okuduğumda ergonomisinin kötü olduğu söyleniyor o konuda fikrinizi öğrenmek isterim
  13. R

SG-R218 Almaya değer mi

Rocket league oynayacağım için aman aman bir titreşim yaşayacağımı sanmıyorum olmasada sorun olmaz diye düşünüyorum fakat beni tuşlarla ilgili yorumlar bi tık düşündürdü kullanan varmı 1613655134 farklı bir incelemede bir ürün gördüm...
  14. R

SG-R218 Almaya değer mi

https://www.hepsiburada.com/snopy-rampage-sg-r218-ps3-pc-x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-p-hbv00000klnd1 Normalde gamepad kullanan birisi değilim rocket league oynuyorum ve gamepad in daha iyi ve daha zevkli olacağını düşünerekten uygun gamepad arayışına girdim yorumları okuduğumda bu ürünü kimisi...
  15. R

JamesDonkey 720 vs Steelseries arctis 1

İnceleme videosunu izledikten sonra Drop Plus alma kararı aldım teşekkürler konu nasıl kilitleniyor bilmiyorum eğer gören yetkili olursa kilitlerse sevinirim
  16. R

Steelseries Artics 1 ile oyun oynarken sıkıntı yaşarmıyım ? , Rampage drop plus hem 420 tl hemde suni deri sanırsam kumaş daha cazip geliyor.
  17. R

Sizce hangisini tercih etmeliyim şuan 2`side 350 tl oyun için kullanıcam daha öncesinde jd 710 kullanmıştım kablosu çok kalitesiz olduğundan dolayı bozuldu zaten. O yüzden markaya pek güvenim yok 720 alırsam pişman olurmuyum ? , steelseries arctis 1 de 7.1 olmadığı için biraz olumsuz bakıyorum...
Top Bottom