Neler Yeni

SG-R218 Almaya değer mi

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Eğer oyun esnasında yüksek bir titreşim girerse gamepad yazılımsal olarak çıkıyor.

Örneğin Forza Horizon 4 oynarken sürekli hata alıyordum. Daha sonra bu sorunu titreşimi kapatarak hallettim ama bu sefer de titreşimsiz biraz kötü oldu. Titreşim benim için önemli değil dersen al.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence değer.

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer oyun esnasında yüksek bir titreşim girerse gamepad yazılımsal olarak çıkıyor.

Örneğin Forza Horizon 4 oynarken sürekli hata alıyordum. Daha sonra bu sorunu titreşimi kapatarak hallettim ama bu sefer de titreşimsiz biraz kötü oldu. Titreşim benim için önemli değil dersen al.
Rocket league oynayacağım için aman aman bir titreşim yaşayacağımı sanmıyorum olmasada sorun olmaz diye düşünüyorum fakat beni tuşlarla ilgili yorumlar bi tık düşündürdü kullanan varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı bir incelemede bir ürün gördüm
peki bu ürün hakkında bilginiz varmı ?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Değer.

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Görüşleriniz için teşekkürler son bir sorum olacak yorumları ve incelemeleri okuduğumda ergonomisinin kötü olduğu söyleniyor o konuda fikrinizi öğrenmek isterim

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Görüşleriniz için teşekkürler son bir sorum olacak yorumları ve incelemeleri okuduğumda ergonomisinin kötü olduğu söyleniyor o konuda fikrinizi öğrenmek isterim
Ben o konuda bir sıkıntı yaşamadım.

Top Bottom