Neler Yeni

Klavye önerisi max 300

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
Bütçe
300
Gamepower Ogre Rainbow outemu redswitch almayı düşünüyorum eskiden kronik sorunları olduğuyla ilgili birçok forum açılmış, ürün sanırsam revize edilmiş güncel olarak şuan kullanan varsa herhangi bir şikayeti varmı veya bu fiyat aralığında daha iyi bir klavye önerisi yapabilirmisiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk Yılmaz
Tam ogre yazıcaktım ama iyi bir klavye trendyol gibi internetden değil de bir mağazadan alırsan daha iyi olur sıkıntı çıkarsa eğer garanti kapsamında ise sıfır ürün ile değişiklik yapıyorlar çünkü

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam ogre yazıcaktım ama iyi bir klavye trendyol gibi internetden değil de bir mağazadan alırsan daha iyi olur sıkıntı çıkarsa eğer garanti kapsamında ise sıfır ürün ile değişiklik yapıyorlar çünkü
hangi mağzada bulabilirim ? trendyol üzerinden 2. bir mağzadan değilde incehsap üzerinden almayı düşünüyorum

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk Yılmaz
hangi mağzada bulabilirim ? trendyol üzerinden 2. bir mağzadan değilde incehsap üzerinden almayı düşünüyorum
GameEkstra diye bir yer var istanbul Bahçelievler de Uefa kupasının yanında sana yakınsa oradan alabilirsin müşterilerle de iyi ilgileniyorlar benim warlock klavyemi sıfırı ile değişim yapmışlardı

Raise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Cenk
Böyle bir sesi var
sanırım red switch tercih edicem ses baya sorun edebilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni Ogre'ye yönelten şey birazcıkta bilek desteği olması ama kronik sorunlarının olduğu söyleniyor ondan biraz tırsmadım değil açıkcası

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
sanırım red switch tercih edicem ses baya sorun edebilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni Ogre'ye yönelten şey birazcıkta bilek desteği olması ama kronik sorunlarının olduğu söyleniyor ondan biraz tırsmadım değil açıkcası
Redragonun kırmızı switch olan versiyonu vardı ama bildiğim kadarıyla stokta değil

¥usuff

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,315
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom