Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

A32 ile S10+ takas edilir mi?

konuşmanız gerekli hocam ama kendi ilinizdekinin ekranı değişirim derseniz 3700tl en ucuzu isterseniz yinede görüşün kullanılır derseniz alın
  2. M-Q^GÖKTÜRK

hiç olmazsa s10+ bir yıl daha yeni
  3. M-Q^GÖKTÜRK

4k 60 fps kamera+ WQHD ekran günümüzdeki birrçok orda seviyedende iyi fakat pil çokj çok büyük sorun pili olmasa oneplus 9a geçmezdim asla çok güzel cihaz a31 kullanmıştım ondan s9a geçmiştim 2022 kasımda fakat 2025 için ne kadar mantıklı olur bilemiyorum açıkçası ama ekran olarakda amoled...
  4. M-Q^GÖKTÜRK

s9+ günümüzde yeterzis hocam hele pli çok kötü 1736609120 pilinden çok sorun yaşarsınız hocam günde 6 kere şarja takıyordum ben s9u tavsiye etmem kamera vs olarak tartışılmaz ama pili yıldırıyor insanı
  5. M-Q^GÖKTÜRK

KRON XC150 VS MOSSO WILDFIRE H

2.rl şansı yoksa ve bütçe sonsa mosso çok daha iyi krondan her açıdan uzak durun 1736602032 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-ece-bisiklet-ten-sifir-bianchi-magma-27.1-kampanyali-1222152495/detay 1736602675...
  6. M-Q^GÖKTÜRK

JBL Quantum 100 ALINIR MI?

daha önce bir çok jbl quantum modelini kullandım hiçbirini tavsiye etmiyorum hepsi fiyatlarında kötü aletler aynı bütçede başka tavsiyeleri arkadaşar yapacaktır
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Bilgisayar mı toplayayım yoksa oyun konsolu mu alayım?

pcyide televizyona bağlıyp kontrolcü alabilr bilgisayar trde çok daha mantıklı
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Creality ender 3 v2 micro kart okumama sorunu

makineyi arkadaşım yeni aldı daha önce çalışıyordu fakat şuan kart taktığımızda okumuyor sebebi ne olabilir
  9. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Audio-Technica ATH-M20X Stüdyo Kulaklığı 1200 TL

32 ohm bilgisayar ve telefondada kullanılır merak edenler için
  10. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Audio-Technica ATH-M20X Stüdyo Kulaklığı 1200 TL

bedavanında bedavası kesinlikle alınır
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Sadece çilekli kutu dondurma varmı

marka güzeniilrde internetten nasıl dondurma alacak
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Lgs den 350 alsam Ortalama bir lisseye girermiyim

lgs 400 üzeri olursa obp önemi kalmaz hocam iyi çalışıp 400yapmaya çalışın minimum eğer iyi okula gitmek istiyorsanız yoksada mesleğe gidin o puanın altınaki anadolu liseleri berbat oluyor
  13. M-Q^GÖKTÜRK

500TL'ye mouse önerisi

güvenilir 1736355713 kablosuzlarının fiyatları çok arttı stokta kalmadı
  14. M-Q^GÖKTÜRK

500TL'ye mouse önerisi

teşekkürler hocam
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Ig bir hesabı takip etmeden storylerine bakma

onuda biz söyleyemeyiz hadi ikile
  16. M-Q^GÖKTÜRK

500TL'ye mouse önerisi

500tl kadar bütçe var mouse arıyorum ne tavsiye ederisiniz
  17. M-Q^GÖKTÜRK

Yeni banka kartı gelene kadar eskisi kullanılabilir mi?

eğer iptal etmezseniz geldikten sonrada kullanırsınız
  18. M-Q^GÖKTÜRK

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

zincirlerin hiçbirini tercih etmiyorum zorundaysamda en ucuzunu yiyorum hepsi rezalet
  19. M-Q^GÖKTÜRK

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

etten pahalıya tavuk satarlarsa bu olur hayatımda iki restoranaada hiç ditmedim ama önlerinden gereçrken hep yiyenlerin enai olduğunu düşündüm fiyatları özellikle kfc nin aşırı pahalıydı
Top Bottom