Neler Yeni

A32 ile S10+ takas edilir mi?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
kilan embappe
s9+ günümüzde yeterzis hocam hele pli çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

pilinden çok sorun yaşarsınız hocam günde 6 kere şarja takıyordum ben s9u tavsiye etmem kamera vs olarak tartışılmaz ama pili yıldırıyor insanı
500K Antutu puanı, inanılmaz bir ekran, iyi bir kamera (poco X6/X7 Pro dan kat kat iyidir kamera 😁), FHD+'a hatırladığım kadarı ile cekebiliyoruz ve FHD+'ta iyi bir performans verir.

A32 çok zayıf bir cihaz ve ne kadar süredir kullanıyor bilmiyorum ama çok kolay yavaşlıyor. g80 de berbat.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
500K Antutu puanı, inanılmaz bir ekran, iyi bir kamera (poco X6/X7 Pro dan kat kat iyidir kamera 😁), FHD+'a hatırladığım kadarı ile cekebiliyoruz ve FHD+'ta iyi bir performans verir.

A32 çok zayıf bir cihaz ve ne kadar süredir kullanıyor bilmiyorum ama çok kolay yavaşlıyor. g80 de berbat.
4k 60 fps kamera+ WQHD ekran günümüzdeki birrçok orda seviyedende iyi fakat pil çokj çok büyük sorun pili olmasa oneplus 9a geçmezdim asla çok güzel cihaz a31 kullanmıştım ondan s9a geçmiştim 2022 kasımda fakat 2025 için ne kadar mantıklı olur bilemiyorum açıkçası
ama ekran olarakda amoled yanıksız bulmak imkansız gibi ondan ekranı + olarak saymıyorrum ama yanıksız bulunursa iyidir

Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını düşündüğümden (One UI 6 zaten yapılmış.) almakta bir sorun görmüyorum. S10+ ve 2k paraya A32 takas edilir mi? 2k parayla eğer kötüyse bataryasını ve ekran camını değiştirebilirim, ne dersiniz?
hocam tüm konu için yardımcı olmam gerekir ise şunu diyebilir s10dan vazgeçin ekran camı amoledde değişmez komple ekran değişimi gerekir s9da mantıklı değil pili büyük sıkıntı tavsiyem daha sağlambir s10+ almanız olur

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-s10-plusplus-sorunsuz-temiz-1222326327/detay bakılablir

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
kilan embappe
4k 60 fps kamera+ WQHD ekran günümüzdeki birrçok orda seviyedende iyi fakat pil çokj çok büyük sorun pili olmasa oneplus 9a geçmezdim asla çok güzel cihaz a31 kullanmıştım ondan s9a geçmiştim 2022 kasımda fakat 2025 için ne kadar mantıklı olur bilemiyorum açıkçası
ama ekran olarakda amoled yanıksız bulmak imkansız gibi ondan ekranı + olarak saymıyorrum ama yanıksız bulunursa iyidir

hocam tüm konu için yardımcı olmam gerekir ise şunu diyebilir s10dan vazgeçin ekran camı amoledde değişmez komple ekran değişimi gerekir s9da mantıklı değil pili büyük sıkıntı tavsiyem daha sağlambir s10+ almanız olur

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-s10-plusplus-sorunsuz-temiz-1222326327/detay bakılablir

Amoled yanığı sorunu aynen S10+'da da var dostum ve bataryası onun da çok kötü. S9+ ve S10+ benzer cihazlar. Kamera dışında.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Serdar Totuzbeş

Yani ilan benim ilimde olduğu için onu tercih etmiştim. Bir bakın isterseniz.
Yani takas imkanım olduğu için bunu tercih ettim ama attığınız S10+ ile arasında da öyle çok bir fark yok fiyat olarak, ilimde olmadığından nasıl takas edebilirim?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Yani ilan benim ilimde olduğu için onu tercih etmiştim. Bir bakın isterseniz.
Yani takas imkanım olduğu için bunu tercih ettim ama attığınız S10+ ile arasında da öyle çok bir fark yok fiyat olarak, ilimde olmadığından nasıl takas edebilirim?
konuşmanız gerekli hocam ama kendi ilinizdekinin ekranı değişirim derseniz 3700tl en ucuzu isterseniz yinede görüşün kullanılır derseniz alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,468
Üyeler
165,022
Son üye
aykut407
Top Bottom