Neler Yeni

A32 ile S10+ takas edilir mi?

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Serdar Totuzbeş
Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını düşündüğümden (One UI 6 zaten yapılmış.) almakta bir sorun görmüyorum. S10+ ve 2k paraya A32 takas edilir mi? 2k parayla eğer kötüyse bataryasını ve ekran camını değiştirebilirim, ne dersiniz?

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını düşündüğümden (One UI 6 zaten yapılmış.) almakta bir sorun görmüyorum. S10+ ve 2k paraya A32 takas edilir mi? 2k parayla eğer kötüyse bataryasını ve ekran camını değiştirebilirim, ne dersiniz?
Edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Buğra Aykaç
Orta segmentten kötü olan yani low-end telefondan eski bir amiral gemisine geçiş yapmak bence mantıklı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,038
İsim
kilan embappe
S10+'ın ekran camı kırık ve ses butonu içine girik olarak 4k'ya verilirken S9+'ın temiz 2.5k'ya verilmesine göre ucuz sayılır herhalde.
Fark etmez S9+ da A32'den iyi cihaz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
@İsimbulamajim @java @bugraaykac fiktim değişti 2500'e tertemiz S9+ buldum alınır mı?
s9+ günümüzde yeterzis hocam hele pli çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

pilinden çok sorun yaşarsınız hocam günde 6 kere şarja takıyordum ben s9u tavsiye etmem kamera vs olarak tartışılmaz ama pili yıldırıyor insanı

Top Bottom