A32 ile S10+ takas edilir mi?

Hewlett-Packard

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,193
Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını düşündüğümden (One UI 6 zaten yapılmış.) almakta bir sorun görmüyorum. S10+ ve 2k paraya A32 takas edilir mi? 2k parayla eğer kötüyse bataryasını ve ekran camını değiştirebilirim, ne dersiniz?

Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını düşündüğümden (One UI 6 zaten yapılmış.) almakta bir sorun görmüyorum. S10+ ve 2k paraya A32 takas edilir mi? 2k parayla eğer kötüyse bataryasını ve ekran camını değiştirebilirim, ne dersiniz?
Edilir.

S10+'ın ekran camı kırık ve ses butonu içine girik olarak 4k'ya verilirken S9+'ın temiz 2.5k'ya verilmesine göre ucuz sayılır herhalde.
Fark etmez S9+ da A32'den iyi cihaz.

@İsimbulamajim @java @bugraaykac fiktim değişti 2500'e tertemiz S9+ buldum alınır mı?
s9+ günümüzde yeterzis hocam hele pli çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pilinden çok sorun yaşarsınız hocam günde 6 kere şarja takıyordum ben s9u tavsiye etmem kamera vs olarak tartışılmaz ama pili yıldırıyor insanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri