Arama sonuçları: *

1. M

6500 Tl ye Bu Sistem Alınır mı?

Tamamdır Sağol.
  2. M

Bende zaten fiyata göre alınabilirliğini sormuştum. Üzerinde bir ram bide ekran kartı değişikliği yaparak orta düzeye getirme amacım var.
  3. M

Evet arkadaşlar parçaların garanti durumları bilinmiyor. Bir arkadasımdan alacağım. Parçalar şu şekilde; Ryzen 5 3500x 8GB Ram 2666 mhz 500GB Lexar M.2 SSD A320M asus anakart(modeli tam biilmiyorum) RX 550 ekran kartı msi low profile Kasa Power Powerboost marka mesh 500w psu yanında ek olarak...
  4. M

Lian Li ST120 3X120 mm Kasa Fanı 1.299 TL

İnce Hesabın kendi sitesinde daha ucuz zaten bu fan
  5. M

Mavi Ekran Valronat oynarken pc giti yardım

kanka aynısı bende vardı ssd de veya harddiskte temassızlık olunca yapıyordu sata kablosunu otuturunca düzelmişti (bende kasaya vuruyodum xD)
  6. M

Lenovo LOQ 15ARP9 R7 7435HS 24GB DDR5 RTX 4050 6GB 512GB SSD 144Hz 32K TL

bu attığın 2. linkteki üründen yazıyorum suan soğutma performansı çokta iyi bir bilgisayar değil aklınızda bulunsun
  7. M

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

@ALİTUNAHAN arkadaştan aldım 15 tane şimdi deniyorum sizde alabilirsiniz
  8. M

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

reis benide listeye alsana 1730573772 Bende alırım
  9. M

Asus rog strix g16 ışık sızmasi

tuf gaming a15 2023 var ips panellerde kronik gibi bende sıkıntı etmiyorum
  10. M

Yardım Bu monitör nasıl alınır mı ?

kesinlikle levonoyu alırdım çok kaliteli monitör bende 24inc 240hz(280hz oc) olan modeli var aktif kullanıyorum çok memnunum r25f-30 muş modeli. ama unutma oc modda sadece 30dk kullanabiliyorsun
  11. M

Yardım Bu monitör nasıl alınır mı ?

kanka g3 de deli gibi ghosting var arkadaşıma almıştık kutu açılışını ben yaptım. yukarıdaki bir arkadaşında dediği gibi g4 ler sanırsam ips paneller ve ghosting yok denecek kadar az bence bunu tercih etme.
  12. M

Yardım 6 Laptoptan hangisini almalıyım. Yazılım için. ACİL

kanka bana sorarsan i7-12650h tercih etmem. asus rog u alırdım. rog seviyesinde bi laptop olduğundan soğutmada daha performanslı olacağını düşünüyorum tabi testleri izlemek lazım hp ye hic güvenmiyorum.
  13. M

Kasa fan'ı vs sıvı soğutma fan'ı eşleme

bunu unutma 3pin argb - 4pin rgb dir ve aynı kontrolcü üzerinden kullanılamazlar veya aynı renkleri gösteremezler aynı anda çünkü teki normal rgb sadece tekli renk değiştirebilir ama argb(adreslenebilir rgb) tüm ledlerin tek tek kontrol edilmesini sağlar sende bu şekilde raninbow görüntü elde...
  14. M

2. Attığın fotografta 3 pin var farkındaysan bu fanların argb olduğu anlamına gelir. yani o fanları tek kontrolcüde kullanamazsın sıvı soğutma için kasana uyumlu olabilecek argb fan alıp takabilirsin ama ne kadar sağlıklı olur bilemem 1713791382 sıvı soğutmanın pwm girişlerini anakarta...
  15. M

Öneri F/P Mekanik Klavye Önerisi

Bende Redragon K617 Fizz RGB Kullanıyorum Klavye Red Switch Ve Hot Swap var. Yanında 4 adet yedek switch geliyor. uzun Süreli kullanımda switcler bozulsa bile sök değiştir üstelik gidik outemu switch de alıp takabilirsin
  16. M

Kankam Burdaki 4 lü pinler rgb fanları destekler sadece. ilk başta kasadaki fanların argb mi yoksa rgb mi olduğunu öğrenmen gerek
  17. M

Ekranda karelenme sorunu

kapattım şuana kadar sorun yok teşekkürler fakat ya sorun ekran kartındansa 1700159158 bende böyle çıkıyor yakalama şansım olmuştu sizde de benzer mi
  18. M

Ekranda karelenme sorunu

Bende de aynı sorun var fakat sadece chrome'da değil operadada oluyor edge de denenedim ama onda oluyordu video kaydı aldım ama göremedim şimdi sorun ekran kartından mı yazılımsal mı laptopu daha yeni aldım rtx 4050 var içinde ne yapıcam bilmiyorum
  19. M

Tuf Gaming A15 Ekranda Bişeyler Çıkıp Yok Oluyor

sorunu nedir acaba bir araştırma yaptın mı?
  20. M

Tuf Gaming A15 Ekranda Bişeyler Çıkıp Yok Oluyor

Laptopun Ekranında video izlerken böyle bişeyler çıkıyor masaüstünde rastlamadım, operada denedim aynı ama daha az sıklıkla yapıyor. Genellikle chromeda oluyor aynı zamanda egdede de denedim onda hiç olmadı oyunlarda sıkıntı yok. Şuanda pc de 8 gb ram var chrome'a girince %85-90'ları vuruyor...
Top Bottom