Neler Yeni

Ekranda karelenme sorunu

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Berat
Bende de aynı sorun var fakat sadece chrome'da değil operadada oluyor edge de denenedim ama onda oluyordu video kaydı aldım ama göremedim şimdi sorun ekran kartından mı yazılımsal mı laptopu daha yeni aldım rtx 4050 var içinde ne yapıcam bilmiyorum
Bakalım en yakın zamanda çözülür inşallah çok yapmaya başladı

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bende de aynı sorun var fakat sadece chrome'da değil operadada oluyor edge de denenedim ama onda oluyordu video kaydı aldım ama göremedim şimdi sorun ekran kartından mı yazılımsal mı laptopu daha yeni aldım rtx 4050 var içinde ne yapıcam bilmiyorum
Kullandığın tarayıcıdan donanım hızlandırma ayarını kapatırsan düzelir büyük ihtimalle.

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Berat
Kullandığın tarayıcıdan donanım hızlandırma ayarını kapatırsan düzelir büyük ihtimalle.
kapattım şuana kadar sorun yok teşekkürler fakat ya sorun ekran kartındansa
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende böyle çıkıyor yakalama şansım olmuştu sizde de benzer mi

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-11-16 saat 09.12.41_c00a9600.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-11-16 saat 09.12.41_c00a9600.jpg
    121.4 KB · Hit: 164

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Yazılımsal bir şey, AMD/Nvidia hepsinde yaşanan bir sorun. Şahsen bende bilgisayarımı donduruyor donanım hızlandırma açıkken, arada bir 5 saniye kadar bi donuyo geliyor. Herkeste farklı olabiliyor, önceden video falan izlerken görüntü bozuluyor ekran kararıyordu falan. Benim kart AMD tabii, aynı sorunu yaşamıyoruz sizinle.

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert

Yazılımsal,donanımsal değil korkmana gerek yok

kunta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak YAKUT
Yazılımsal,donanımsal değil korkmana gerek yok
Bu tarz sorun bendede var Furmark testi yapıyom bi sıkıntı görünmüyor 4070 ekran kartı sorun yazılımsal mı ? PC yide yeni aldım Tedirginim şuan :D OCCT'den VRAM Testide Yaptım bişi göstermedi.

Son düzenleme:

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Enes Mert
Bu tarz sorun bendede var Furmark testi yapıyom bi sıkıntı görünmüyor 4070 ekran kartı sorun yazılımsal mı ? PC yide yeni aldım Tedirginim şuan :D OCCT'den VRAM Testide Yaptım bişi göstermedi.
Evet yazılımsal 3.problem.

Ekler

• 4525.PNG
    4525.PNG
    15.3 KB · Hit: 89

k1zguran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Erol
3060 ti 8gb kullanıyorum bende de aynı sorun mevcut, win11'e geçtiğim günden beri böyle ne yaptısam çözüm bulamamıştım. Sonunda bu konuya denk gelmek içimi çok rahatlattı.

Owlore

80+
3060 ti 8gb kullanıyorum bende de aynı sorun mevcut, win11'e geçtiğim günden beri böyle ne yaptısam çözüm bulamamıştım. Sonunda bu konuya denk gelmek içimi çok rahatlattı.
Bende 2 aydır süren bir sorun driver güncellenince 1-2 gün yapmıyor sonra eski haline dönüyor hala çözemediler

kunta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak YAKUT
bende videolarda renk renk oluyor ama bazı videolarda olmuyor film izlerken mesela resimde aşırı belli.

Ekler

• video izlerken.png
    video izlerken.png
    985.5 KB · Hit: 87

kunta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak YAKUT
Bende 2 aydır süren bir sorun driver güncellenince 1-2 gün yapmıyor sonra eski haline dönüyor hala çözemediler
Valla bende düzelmiyor nasıl düzelticez film izleme keyfim bozuldu ya PC Yi de yeni aldım. acaba ekran kartındamı bişi var acaba onuda bilmioz. burdada var aşırı var genelde siyah yerleri kaplıyor nvidia yazılımsal sorunu yok dedik aldık valla miğdem bulandı ya artık teknolojiden :D ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.

Ekler

• siyah siyah damalar.png
    siyah siyah damalar.png
    292.6 KB · Hit: 65

Owlore

80+
Valla bende düzelmiyor nasıl düzelticez film izleme keyfim bozuldu ya PC Yi de yeni aldım. acaba ekran kartındamı bişi var acaba onuda bilmioz. burdada var aşırı var genelde siyah yerleri kaplıyor nvidia yazılımsal sorunu yok dedik aldık valla miğdem bulandı ya artık teknolojiden :D ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.
Hocam filmi indir vlc'den falan izle öyle sıkıntı olmuyor tarayıcıda yapıyor sıkıntıyı

Yaman27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf yaman
Ekranımda video izlerken ileri/geri sardığımda, YT'de video ön izlediğimde, sayfayı aşağı yukarı kaydırınca, alt tab atarken kareler çıkıyor (oyun oynarken sorun yok) önceden bunlar beyaz olarak çıkıyordu şuan siyah olarak çıkıyorlar neyden kaynaklı olabilir?
•Monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyordum pcyi televizyona takınca da sorun vardı monitörden şüphem gitti
•Ekran kartında kaynaklı olduğunu düşünüyordum garantiye yolladım sağ olsunlar pek ilgilenmemişler sadece 1 saat video film izlemişler sorun yok diyip geri yollamışlar + hala ekran kartından olduğunu düşünüyorum çünkü garantideyken 6570 kullandım ve böyle yapmıyordu. Kareler çok kısa süre görünüyor mouse hareket ettirince gidiyor direkt ama çok tilt ediyor, belki 6570'te de olmuştur ama 60 hz olduğundan dolayı fark edememişimdir diye düşünüyorum ama düşük bir ihtimal.
•Driver'dan kaynaklı olduğunu düşünüyordum lakin DDU ile temizleme yapıp kendisi oto driverını kurduktan sonra Geforce Experience ile temiz kurulum driver indirdim yani driver'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Sizce neyden kaynaklı olabilir ekran kartını tekrar göndermeli miyim servise?
SORUNUNUZ DÜZELDİ Mİ HOCAM BENDE DE AYNI SORUN MEVCUT EKRAN KARTI RTX3060Tİ

Top Bottom