Ekranımda video izlerken ileri/geri sardığımda, YT'de video ön izlediğimde, sayfayı aşağı yukarı kaydırınca, alt tab atarken kareler çıkıyor (oyun oynarken sorun yok) önceden bunlar beyaz olarak çıkıyordu şuan siyah olarak çıkıyorlar neyden kaynaklı olabilir?
•Monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyordum pcyi televizyona takınca da sorun vardı monitörden şüphem gitti
•Ekran kartında kaynaklı olduğunu düşünüyordum garantiye yolladım sağ olsunlar pek ilgilenmemişler sadece 1 saat video film izlemişler sorun yok diyip geri yollamışlar + hala ekran kartından olduğunu düşünüyorum çünkü garantideyken 6570 kullandım ve böyle yapmıyordu. Kareler çok kısa süre görünüyor mouse hareket ettirince gidiyor direkt ama çok tilt ediyor, belki 6570'te de olmuştur ama 60 hz olduğundan dolayı fark edememişimdir diye düşünüyorum ama düşük bir ihtimal.
•Driver'dan kaynaklı olduğunu düşünüyordum lakin DDU ile temizleme yapıp kendisi oto driverını kurduktan sonra Geforce Experience ile temiz kurulum driver indirdim yani driver'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Sizce neyden kaynaklı olabilir ekran kartını tekrar göndermeli miyim servise?