Bütçemi çok aşmak istemediğimi söyleyeyim. Ayrıca Gamepower gibi markalarıda tercih etmiyorum. 1000TL yi geçmese iyi olur.
850tl satıyorum garantili 6 aylık isteyen ulaşsın güzel klavye tavsiye ederimLogitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerin için teşekkürler. Biraz araştırdım internette ve birkaç eskisini gördüm. Ve Mekanik hisli bir klavye için bu kadar para vermek mantıklı olurmu bilemiyorum.Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam ve bir sorun yarattımı?
fiyatı iyi görünüyor bu modelide alabilirsinizAJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
aliexpress pek güven duyduğum bir alışveriş sitesi değil doğrusu. Ve bu klavye biraz küçük benim için. En az TKL daha iyi olur.AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı iyi görünüyor bu modelide alabilirsiniz
aliexpress den yıllardır alışveriş yaparım daha bügüne kadar hiç sorun yaşamadım tabi sizin içinde tercih meselesi saygı duyarım. bütce sıkıntı değilse ajazz Ak820 Pro modeline de bakabilirsiniz.aliexpress pek güven duyduğum bir alışveriş sitesi değil doğrusu. Ve bu klavye biraz küçük benim için. En az TKL daha iyi olur.
1,5 yıldır kullanıyorum. Temizliğini felan çok az yapıyorum. O yüzden baazen tuş basmıyor (arasına toz kaçııyor vs) Onun haricinde cs de olsun başka oyunlarda olsun skıntı yaşatmadı. Ha rgb değil rainbow klavye ama benim pek rgb takıntım yok. Redragon klavyeler genel olarak tam f/p. Ama başka ürünleri pek olumlu eleştri almıyor.Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam ve bir sorun yarattımı?
Ali express den ajazz pek önermiyorum. Whatgeek den bakılabilir, geçen konusu açılmıştı.AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı iyi görünüyor bu modelide alabilirsiniz
Öneriniz için teşekküler hocam, araştırıcam.aliexpress den yıllardır alışveriş yaparım daha bügüne kadar hiç sorun yaşamadım tabi sizin içinde tercih meselesi saygı duyarım. bütce sıkıntı değilse ajazz Ak820 Pro modeline de bakabilirsiniz.
Artık Whatgeekde vergi çıkıyor ekstra olarak ak680 aliexpressden 600tl ye aldım whatgeekde sadece kendisi 35 dolar1,5 yıldır kullanıyorum. Temizliğini felan çok az yapıyorum. O yüzden baazen tuş basmıyor (arasına toz kaçııyor vs) Onun haricinde cs de olsun başka oyunlarda olsun skıntı yaşatmadı. Ha rgb değil rainbow klavye ama benim pek rgb takıntım yok. Redragon klavyeler genel olarak tam f/p. Ama başka ürünleri pek olumlu eleştri almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ali express den ajazz pek önermiyorum. Whatgeek den bakılabilir, geçen konusu açılmıştı.
🔥İndirim - YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK
Öncelikle merhaba herkese, bu konuyu; kafanızdaki soru işaretlerine açıklık getirmek ve türkiyede overpriced olan klavyeleri daha uyguna almanızı sağlamak için açıyorum. Konuyu daha önce açmayı planlıyordum fakat son kez emin olmak istedim. Bu ürünleri bulabileceğiniz 3 siteyi öncelikle aşağıya...forum.donanimarsivi.com