Öneri F/P Mekanik Klavye Önerisi

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Bütçemi çok aşmak istemediğimi söyleyeyim. Ayrıca Gamepower gibi markalarıda tercih etmiyorum. 1000TL yi geçmese iyi olur.

Bütçemi çok aşmak istemediğimi söyleyeyim. Ayrıca Gamepower gibi markalarıda tercih etmiyorum. 1000TL yi geçmese iyi olur.

Önerin için teşekkürler. Biraz araştırdım internette ve birkaç eskisini gördüm. Ve Mekanik hisli bir klavye için bu kadar para vermek mantıklı olurmu bilemiyorum.

Mekanik hisliler hoşuma gitmiyor. Redragon alabilirsin. Ben k552r kullanıyom memnunum.

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam ve bir sorun yarattımı?
Post automatically merged:

fiyatı iyi görünüyor bu modelide alabilirsiniz

aliexpress pek güven duyduğum bir alışveriş sitesi değil doğrusu. Ve bu klavye biraz küçük benim için. En az TKL daha iyi olur.
aliexpress den yıllardır alışveriş yaparım daha bügüne kadar hiç sorun yaşamadım tabi sizin içinde tercih meselesi saygı duyarım. bütce sıkıntı değilse ajazz Ak820 Pro modeline de bakabilirsiniz.

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam ve bir sorun yarattımı?
1,5 yıldır kullanıyorum. Temizliğini felan çok az yapıyorum. O yüzden baazen tuş basmıyor (arasına toz kaçııyor vs) Onun haricinde cs de olsun başka oyunlarda olsun skıntı yaşatmadı. Ha rgb değil rainbow klavye ama benim pek rgb takıntım yok. Redragon klavyeler genel olarak tam f/p. Ama başka ürünleri pek olumlu eleştri almıyor.

fiyatı iyi görünüyor bu modelide alabilirsiniz
Ali express den ajazz pek önermiyorum. Whatgeek den bakılabilir, geçen konusu açılmıştı.

aliexpress den yıllardır alışveriş yaparım daha bügüne kadar hiç sorun yaşamadım tabi sizin içinde tercih meselesi saygı duyarım. bütce sıkıntı değilse ajazz Ak820 Pro modeline de bakabilirsiniz.
Öneriniz için teşekküler hocam, araştırıcam.

1,5 yıldır kullanıyorum. Temizliğini felan çok az yapıyorum. O yüzden baazen tuş basmıyor (arasına toz kaçııyor vs) Onun haricinde cs de olsun başka oyunlarda olsun skıntı yaşatmadı. Ha rgb değil rainbow klavye ama benim pek rgb takıntım yok. Redragon klavyeler genel olarak tam f/p. Ama başka ürünleri pek olumlu eleştri almıyor.

Ali express den ajazz pek önermiyorum. Whatgeek den bakılabilir, geçen konusu açılmıştı.

Artık Whatgeekde vergi çıkıyor ekstra olarak ak680 aliexpressden 600tl ye aldım whatgeekde sadece kendisi 35 dolar

Bende Redragon K617 Fizz RGB Kullanıyorum Klavye Red Switch Ve Hot Swap var. Yanında 4 adet yedek switch geliyor. uzun Süreli kullanımda switcler bozulsa bile sök değiştir üstelik gidik outemu switch de alıp takabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,396
Üyeler
190,909
Son üye
Furkanbgs
Geri