Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

İ3 laptopum yükseltme önerisi

Cevabınız için teşekkür ederim almışken m2 almayı düşünüyorum 240 gb dolaylarında bişey orta halli
  2. Yavuz KAYIŞ

Teşekkür ediyorum cevabınız için Üstündeki 4 takılı kalıp yanına bi 16 gb alıp 20 gb ram yapsam Ssd de orta halli 240 gb felan yeter bana
  3. Yavuz KAYIŞ

Hocam ne tavsiye edersiniz Ram ve Ssd için 1702731415 Hocam ne tavsiye edersiniz Ram ve Ssd için
  4. Yavuz KAYIŞ

İkisini aynı anda kullanınca yavaşlama yapar mı
  5. Yavuz KAYIŞ

Arkadaşlar zamanında baya ucuza aldığım bi bilgisayar ilk aldığımda da yavaştı fakat Şuan aşırı yavaşladı ders çalışmak amaçlı ve ufak çaplı oyunlar için yükseltmek istiyorum fiyat performans bandında ne gibi iyileştirmeler yapabilirim hızlanır mı fazla bi depolama ihtiyacım yok şimdiden...
  6. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Ne bakımdan grafik veya hız olarak mı
  7. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Hocam ben bide yanlış yazmışım Öne değil series s olacakmış
  8. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

Fazla değişik oyunlar seven biri değilim Ama xboxta forza serisi ilgimi çekiyor birader de futbol oyunları seviyor yani pes oynarken fark olur mu ikisi arasında
  9. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

~10k bütçem var üstüne de çıkabilirim Pes Fifa oynatacak bir konsol arıyorum Bu fiyat bantlarına baktığımda oneS ve Ps4 çıkıyor sizce hangisini almalıyım. Bana Xbox daha avantajlı gibi geliyor gamepass dolayısıyla teknik değerlerden anlamam Kolda önemli değil
  10. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Kusura bakma bildirim gelmemiş kabul ettim geri istek attım
  11. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Arkadaşlar selam Photoshop ile ufak bir yazı düzenlemem lazım fakat Photoshop bilmiyorum ücreti mukabilinde bilen biri bana ulaşabilir mi Instagram: yavuzkayis_
  12. Yavuz KAYIŞ

En iyi 1155 pin işlemci

H61 chipsetli bir anakarta en iyi hangi işlemci takılır ne kadar güçlü olur
  13. Yavuz KAYIŞ

Instagram Arkadaşlar Spam yardımına ihtiyaç var

Destek ekibinin maili var mı 1644341791 Desteğe nereden yazıcam
  14. Yavuz KAYIŞ

Yazdık 200+ kişi şikayet etti gene kapanmadı
  15. Yavuz KAYIŞ

Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın hesabı çalındı spamlamaktan başka bir çözüm bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Kanıt olarak ss paylaştım https://instagram.com/ecenaz.cndn?utm_medium=copy_link Spamladım diye belirtirseniz sevinirim
  16. Yavuz KAYIŞ

USB ye işletim sistemi kurmak mümkün mü

farketmez youtube açsın yeter
  17. Yavuz KAYIŞ

USB ye işletim sistemi kurmak mümkün mü

Beyler elimde baya eski bir pc var harddiski yok karantinadayım alamıyorum da acaba usb belleği harddisk gibi kullanıp windows kurabilir miyim Anakart usb okuyabiliyor
  18. Yavuz KAYIŞ

PC format sonrası açılmıyor

Arkadaşlar eski PC de Gigabyte P3DSL anakart var ve USB üzerinden format atmayı desteklemiyor ... Bende yeni PC den format attım sonrasında geri yerine taktım fakat PC açılıyor bus device listing de takılı kalıyor ne yapabilirim var mı daha önce yaşayan ?
  19. Yavuz KAYIŞ

Fitness Soru-Cevap Sorun gelsin

Hedef 2.10 bu arada göbek var kiloyu verince sarkma yapar mı
Top Bottom