Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Yardım Xbox Kontrolcümün Bluetooth Bağlantısı Kopuyor

win11 e de geçmek istemiyorum. Elimdeki gamepad'i garantiye göndermeye karar verdim, bi baksınlar sorun yoksa kullanırım sorun varsa da wireless adaptör veya rog raikiri almayı düşünüyorum. Şu an bi anlık bile çalışmıyo bluetooth'ta. Pc'den silip yine tanıttım ama olmadı. Eskiden bağlantı...
  2. Eren Güven

Yardım 1.3 Linea vs C-elyese 1.6 Hdi

temizini bulursan bence çok rahat ve güzel bir araba. piyasada değeri bilinmedi
  3. Eren Güven

Yardım 1.3 Linea vs C-elyese 1.6 Hdi

lineaya sorsan c-elysee der. Motor yönünden sorunsuz araç ama elektronik aksamında problem çıkarabilir ileride. Eğer sorunsuz bir dizel istiyorsan euro4 motorlu boş paket 1.5 dci renault veya dacia bakmanı tavsiye ederim. (fransız araçları ne kadar boş paket olursa o kadar sorunsuz olur.) e4...
  4. Eren Güven

win10. anakartım rog b660f, bluetooth sürücleri vs. güncel. Diğer cihazlarda kopma olmuyor. Araştırdım bu sorunu yaşayıp çözemeyen çok kişi var, xbox sürücüsü kurmak vs. denemediğim şey kalmadı 1733854243 dualsense'e de alışamam diye korkuyorum hiç uğraşmayıp raikiri mi alsam bilemedim. 9...
  5. Eren Güven

9. Nesil kontrolcüm var ama sürekli bağlantısı kesiliyor. Bunun yerine dualsense almak mantıklı mı?
  6. Eren Güven

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Hepsiburada satıcı destek hattıyla görüştüm oran henüz net değil, haftaiçi kesinlik kazanacak dediler. Yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi vergi oranı söylentilerini yayarken yüksekten uçup daha düşük bir orana milleti razı etmeye çalışıyor da olabilirler. Ama bizim tahminimiz %10'un altında...
  7. Eren Güven

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

brother, i said we ve recieve a mail from freaking Hepsiburada man. Why don t u understand nigga?
  8. Eren Güven

sahibinden, dolap gibi yerlerden yaptığın satışlar için sıkıntı olmaz. Ama onlar zaten e ticaretin en küçük ve önemsiz kısmı. Pazaryerlerinde hergün milyarlarca lira satış yapılıyor ve oralarda satış yapan veya kendi sitesinde satış yapan bir firmanın vergi mükellefi olmaması söz konusu değil
  9. Eren Güven

konun devamını okursan hepsiburada'dan mail geldiğini görebilirsin. Az önce arayıp görüştüm hem görüşmede hem de mailde vergi oranının belli olmadığını söylediler. Telefon görüşmesinde haftaiçi vergi oranının netlik kazanacağını da söylediler. Bence de %25 çok fazla, saçma, adaletsiz ve...
  10. Eren Güven

ondan tam emin değilim. kapıda pos veya nakit ödemeleri kapsamıyo ama bence havaleyi de kapsatırlar gibi
  11. Eren Güven

vergi mükellefi değilsen mi? kankacım e ticaret işletmelerinin vergi mükellefi olamayacağını nasıl hayal edebildin?
  12. Eren Güven

aslında en çok satıcılara zarar veriyor. Kimse internetten alışveriş yapmayacak ve tek işi e-ticaret olan birçok firma iflas edecek.
  13. Eren Güven

Bize böyle mail geldi Önemli Bilgilendirme Değerli İş Ortağımız, 1.1 2 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7524 sayılı Vergi Kanunları İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu uyarınca Hepsiburada olarak aracı...
  14. Eren Güven

en azından esnafın cebine kalır :D öbür türlü reis yeni bir saray daha yaptırmaya çalışıyo gibi
  15. Eren Güven

zaten esnaf daha ucuz. Pazaryerinde yapılan 1000 tl lik satışın ortalama 350 tl lik kısmını direk pazaryeri cukkalıyo. (100 200 tl lik satışlarda satıcıya 40 50 tl anca kalıyo btw.) 1733503952 son zamanlarda çok takip edemiyorum görmemiştim eski konuyu
  16. Eren Güven

onu da gidip mağazan al bari. İnternetten herhangibir şey almak imkansız oldu artık.
  17. Eren Güven

1 Ocak 2025 tarihi itbarıyle devlet pazaryerleri ve internet siteleri üzerinden yapılan tüm satışlardan, doğrudan satış bedeli üzerinden stopaj verigisi alacak. Bireysel işletmeler için vergi oranı %25 olarak belirlenirken limited ve anonim şirketlerinden %15 oranında vergi alınacak. Bu vergi...
  18. Eren Güven

Steam oyun tavsiyesi

Steam indirimnlerinden oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Tür çok farketmez
  19. Eren Güven

Kombiye elektrik gelmiyor.

Kombi tamir olunca 2 amper sigortayı da bi değiştir.
Top Bottom