Neler Yeni

Yardım 1.3 Linea vs C-elyese 1.6 Hdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar size danışmak için konuyu açtım bir arkadaşla inatlastikta ben diyorum ki 500k ya pop paket Linea alınır arkadaş diyor 600k ya urban paket linea alınır bende bunun üzerine 600k ha 1.6 hdi c-elyese alırım dedim arkadaş diyor ki c-elyese tutulmuyor al satta gitmez bende linea ya göre her türlü gideceğini düşünüyorum dedim çünkü lina 1.3 ve c-elyese hep ayni amaç için kullanıyor taksi ve şirket arabası olarak 600k linea için ben fazla olduğu nu düşünüyorum ve pop paketi ile urban paketi arasından aman aman bir fark yok c eylesin boş paketi bile bence linea dan daha iyidir çünkü daha yeni bir araç siz ne düşünüyorsunuz şimdiden teşekkürler

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
lineaya sorsan c-elysee der. Motor yönünden sorunsuz araç ama elektronik aksamında problem çıkarabilir ileride. Eğer sorunsuz bir dizel istiyorsan euro4 motorlu boş paket 1.5 dci renault veya dacia bakmanı tavsiye ederim. (fransız araçları ne kadar boş paket olursa o kadar sorunsuz olur.)
e4 1.5 dci gelmiş geçmiş en iyi ve en sorunsuz dizel motordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lineaya sorsan c-elysee der. Motor yönünden sorunsuz araç ama elektronik aksamında problem çıkarabilir ileride. Eğer sorunsuz bir dizel istiyorsan euro4 motorlu boş paket 1.5 dci renault veya dacia bakmanı tavsiye ederim. (fransız araçları ne kadar boş paket olursa o kadar sorunsuz olur.)
e4 1.5 dci gelmiş geçmiş en iyi ve en sorunsuz dizel motordur.
600k ya Fluence de varmış aslında sizce?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667