Neler Yeni

Kombiye elektrik gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Merhaba dün gece elektirik birkaç defa gitti geldi iç kapidaki sartler attı ben sartleri sabah kaldırdım ve elektirik geldi ama kombinin sigortasini acmama rağmen kombiye ekran elektirik vs gelmedi assagiyi falan kontrol ettim aç kapa yaptım evde elektirik olmasina rağmen kombiye elektirik gelmiyor sizce ne olmuş olabilir? iyi günler.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
Genelde içindeki elektronik kartta sorun çıkıyor. Ön paneli açıp kartın üzerindeki şeffaf sigorta patlamış mı diye gözle muayene edebilirsin. Öyle ise kolayca ve ucuza hallolur. Değilse kart değişimi gerekebilir. Birkaç bin lira fiyatı var. Çarpılmadan dikkat et. En kötü servis çağır mecbur.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Merhaba dün gece elektirik birkaç defa gitti geldi iç kapidaki sartler attı ben sartleri sabah kaldırdım ve elektirik geldi ama kombinin sigortasini acmama rağmen kombiye ekran elektirik vs gelmedi assagiyi falan kontrol ettim aç kapa yaptım evde elektirik olmasina rağmen kombiye elektirik gelmiyor sizce ne olmuş olabilir? iyi günler.
Hocam bence servis çağırın kombi arızası gibi duruyor. Resetleme de olmuyorsa kombinin kartta sıkıntı vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde içindeki elektronik kartta sorun çıkıyor. Ön paneli açıp kartın üzerindeki şeffaf sigorta patlamış mı diye gözle muayene edebilirsin. Öyle ise kolayca ve ucuza hallolur. Değilse kart değişimi gerekebilir. Birkaç bin lira fiyatı var. Çarpılmadan dikkat et. En kötü servis çağır mecbur.
kombici geldi baktı içindeki cam sigorta yanmış kombici başka bi cam sigortayla denedi gene yandı kombici bu sefer dedi anakarta sıkıntı var bakmaya götürdü

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Kombi tamir olunca 2 amper sigortayı da bi değiştir.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
Şeffaf sigortayı bir şey yakıyor ama onun tespiti biraz zor olur. Şüphelenilen bir parçayı değiştirip sigortayı yakacak mı diye denetlemek lazım. Olmadı başka bir parçayı değiştirip tekrar tekrar denemek. Bu kış gününde zor işin.

Top Bottom