Arama sonuçları: *

1. xxefe

VDSL ALTYAPI KAÇ MB DESTEKLER?

65 70 gibi bir şey destekliyor vdsl saha dolabına uzaklığında önemli
  2. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

hayır vpnin amacı zaten başka ülkenin sunucusuna bağlanıp oradan internete bağlanman amacı bu bu sayede yasaklı sitelere erişebiliyorsun 1736097837 protonda rastgele bağlan hızlı bağlana bas bağlanırsın zaten çok takılma
  3. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

açık kaynaklı eklenti güvenilir yüksek ihtimal ben bu tarz şeylere fazla kafa yormadığım için sıkıntı olmuyor benim için 1736095778 kaspersky vpn kullanmadım ben proton kullan bence proton zaten videoda kaspersky vpn bi üstünde
  4. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

siteler mi beyaz oluyor dark reader diye bi eklenti var onu kullanabilirsin her site siyah olmuyorsa 1736095338 bence fark etmiyor ikiside olur hangisi iyi geliyorsa sana onu kullan
  5. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

1. Firefox Nedir?: Mozilla tarafından geliştirilen, açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır. Çok popülerdir ve dünya genelinde yaygın olarak kullanılır. Avantajları: Özelleştirilebilir: Çeşitli eklentiler ve temalar eklenebilir. Gizlilik özellikleri: İzleyici engelleme ve özel tarama modları...
  6. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

çok kasma kendini rahat ol gir bak hangisi sana güzel geliyorsa duckduckgo arama motoru ile kullan en güvenilir o diye öneriyorum duckduckı vpn ping int hızını etkiler kullanmadığın zaman kapatman lazım kendi kapanmaz
  7. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

operanın zaten vpni vpn bile değil proxy. Kaspersky güvenilir bi antivirüs programı istersen vpnide kullanabilirsin ücretsiz olarak bende proton var ücretsiz bağlanıyorum istersen firefox indir onunda ayarlarına bakarsın gereksiz boş şeyleri kapatırsın ve arama motoru duckduckgo kullan...
  8. xxefe

Türk Telekom Ceo'su: Türkiye'nin %35'ine Gigafiber İnternet Verebiliriz!

500 tl ideal zaten bencede 600 tl civarı ama 850 biraz tuzlu ki sorun şurda oluşuyor gerekli alt yapı var mı mesela bizim evde maalesef yok ama kuzenimlerde var arkadaşlarımda var kullanıyorlar türkneti türknetin kötü yanıda her hıza 500 tl çekmeleri kendi alt yapısı yoksa kullanırsan ne hız...
  9. xxefe

Librewolf vs Zen Browser

bilgilerimiz her yerde yani ona pek bir şey yapamazsın bilgisayarda %100 de gizli kalamazsın illegal bir şeyler yaparsan illa yakalanırsın mesela ben brave kullanıyorum gerçi çok paranoyak değilim gizlilik konusunda zen browser yüklü bende pek çok denemedim ama güzel gibi firefox tabanlı zen...
  10. xxefe

Türk Telekom Ceo'su: Türkiye'nin %35'ine Gigafiber İnternet Verebiliriz!

fiyatı gereksiz pahalı olmasa çoğu kişi 1000 ister daha bizim eve stabil 24 gelmiyor türk telekom bir yerlerinden uyduruyor yine
  11. xxefe

Bios Update Gerekli mi

pek işlemci ile bir şey göremedim bıos sürümlerinin açıklamasında ama bence işlemci değişmediysen güncelle performansa etkisi bile olur zor bir şey değil youtubeda tonlarca video var
  12. xxefe

Bios Update Gerekli mi

bıosa girince sol üstte yazar galiba
  13. xxefe

Oyun önerir misiniz?

cs :D
  14. xxefe

Bios Update Gerekli mi

şuan hangi sürümde ki
  15. xxefe

MSI RX 6750 XT MECH 2X 13.250 TL

fiyatları satıcılar belirliyor satamadığı için belki düşürmüştür
  16. xxefe

MSI RX 6750 XT MECH 2X 13.250 TL

evet bende de var ve çok ısındığı zaman fan seside geliyor baya soğutmak için 2200 rpm çıktığı zaman
  17. xxefe

Alayım mı bekleyeyim mi

18. xxefe

1.1.1.1 WARP kullanmakta sorun olur mu?

vpn satın alma proton kullan geç ücretsizi warpta işini görür
  19. xxefe

warp güvenilir bende kullanıyorum kullan geç anatomi bile çalışıyorum
  20. xxefe

vpnler hiç bir zaman güvenli bir şey değil zaten ki vpnle dns ile discorda girdin diye tutuklamazlar seni
Top Bottom