Neler Yeni

Librewolf vs Zen Browser

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Bu zamana kadar opera kullanıyordum. Karanlık teması , youtube vb. yerlerdeki yazıları çevirebiliyor olması ve yazılara tıkladığımda aratıyor olması hoşuma gidiyordu.
Biraz araştırdım fakat güvenilir olmadığını öğrendim. En güvenilir ve kaliteli tarayıcı nedir ?
Araştırdığım kadarıyla brave ve firefox bu konuda çok iyi. Brave indirdim ama ayarları yapamadığım için mi bilmiyorum bir çok sitede sorun yaşıyorum.
Firefox daha indirmedim. Sizce yeni çıkan libre wolf ve zen browser güvenilir ve kaliteli midir ?
Güvenilir bir tarayıcı kullanmak istiyorum. Ublock origin kullanacağım ve az önce ücretsiz 93 günlük kod ile kaspersky plus aktifleştirdim.
kaspersky'in kendisine ait vpn'i var sizce güvenilir midir ? discord'a vs. girer mi ? İzlenmek istemiyorum , bilgilerim çalınsın da istemiyorum. En azından izin vermek istemiyorum.
Açık kaynak kod olması güvenilir diyorlar , sizce hangisini indirmeliyim ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Diğer tarayıcılara göre video oynatımında kalite düşüşü yaşar mıyım fps ya da canlılık vb. olarak ?
Diğer tarayıcıları sileceğim , önerdiğiniz ayar vs var mı libre wolf için ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linkler çan çin çon tarzı , güvenilir mi gerçekten ? yanlış linki açıp patates olmam sonra demi :(

Karanlık tema yaptım , duck duck go'yu da öyle yaptım ama çoğu zaman beyaz oluyor. Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Sizce kaspersky vpn yerine librewolf'ü proton vpn ile mi kullanmalıyım ? Hangisi daha güvenilir ?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Diğer tarayıcılara göre video oynatımında kalite düşüşü yaşar mıyım fps ya da canlılık vb. olarak ?
Diğer tarayıcıları sileceğim , önerdiğiniz ayar vs var mı libre wolf için ?

Linkler çan çin çon tarzı , güvenilir mi gerçekten ? yanlış linki açıp patates olmam sonra demi :(

Karanlık tema yaptım , duck duck go'yu da öyle yaptım ama çoğu zaman beyaz oluyor. Yardımcı olur musunuz ?
siteler mi beyaz oluyor dark reader diye bi eklenti var onu kullanabilirsin her site siyah olmuyorsa

Sizce kaspersky vpn yerine librewolf'ü proton vpn ile mi kullanmalıyım ? Hangisi daha güvenilir ?
bence fark etmiyor ikiside olur hangisi iyi geliyorsa sana onu kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
siteler mi beyaz oluyor dark reader diye bi eklenti var onu kullanabilirsin her site siyah olmuyorsa

bahsettiğiniz uygulama güvenilir mi ? dark reader

Bu videoda vpn tier list var , kaspersky vpn hotspotshiel'in bir benzeriymiş. Güvenilir midir ?
Proton vpn yüklersem , kaspersky vpn kullanmak yerine sadece antivürüs olarak kullanırım. Sizce en mantıklısı ve güvenilir olanı hangisi olur ?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
açık kaynaklı eklenti güvenilir yüksek ihtimal ben bu tarz şeylere fazla kafa yormadığım için sıkıntı olmuyor benim için

Bu videoda vpn tier list var , kaspersky vpn hotspotshiel'in bir benzeriymiş. Güvenilir midir ?
Proton vpn yüklersem , kaspersky vpn kullanmak yerine sadece antivürüs olarak kullanırım. Sizce en mantıklısı ve güvenilir olanı hangisi olur ?
kaspersky vpn kullanmadım ben proton kullan bence proton zaten videoda kaspersky vpn bi üstünde

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
açık kaynaklı eklenti güvenilir yüksek ihtimal ben bu tarz şeylere fazla kafa yormadığım için sıkıntı olmuyor benim için

kaspersky vpn kullanmadım ben proton kullan bence proton zaten videoda kaspersky vpn bi üstünde
kaspersky hangi vpn ?

Proton vpn indirdim , çok karışık. Bir sürü sunucu ve ülke vs var ? güvenilir mi bunlar ? bilgisayarımı ya da bilgilerimi ele geçirirler mi ?
hangisine bağlanmalıyım ?

@xxefe

Son düzenleme:

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
kaspersky hangi vpn ?

Proton vpn indirdim , çok karışık. Bir sürü sunucu ve ülke vs var ? güvenilir mi bunlar ? bilgisayarımı ya da bilgilerimi ele geçirirler mi ?
hangisine bağlanmalıyım ?

@xxefe
hayır vpnin amacı zaten başka ülkenin sunucusuna bağlanıp oradan internete bağlanman amacı bu bu sayede yasaklı sitelere erişebiliyorsun

hayır vpnin amacı zaten başka ülkenin sunucusuna bağlanıp oradan internete bağlanman amacı bu bu sayede yasaklı sitelere erişebiliyorsun
protonda rastgele bağlan hızlı bağlana bas bağlanırsın zaten çok takılma

• Beğen

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes
Yıllardır opera ve opera vpn kullandığım için google haricinde başka tarayıcı , arama motoru ya da vpn hiç bilmiyorum.
Opera'daki karanlık tema + çeviri + kelimeleri seçince aratma özelliği vb. güzel özellikler varsa firefox'a alışırım ya ne olcak.
Daha önce firefox kullanmadım. Tek tek kullanıp hangisi en iyi diye uğraşmak istemiyorum.
En güvenilir ve kaliteli olan , mümkünse sistemi de diğerlerine kıyasla daha az yoran bir şey kullanmak istiyorum.

Brave Chromium tabanlı , firefox ve librewolf ise Chromium tabanlı değil. Daha güvenilir olmaz mı ?
brave Chromium tabanlı olduğu için mi ayarları yapamadığım için mi bilmiyorum reklam engelleyici vb. şeylerden ötürü youtube vs açamıyorum.
Firefox/librewolf/zen browser kullanılmaz mı ? ihtiyaçlarımı görsün ve güvenilir olsun yeter.
Bir siteye girerken , alışveriş yaparken , bir şey indirirken vs güvenilir olmasını istiyorum.
%100 tabi ki olmaz ama en azından ben fırsat vermeyeyim. Operada fırsat veriyormuşum...

Youtube'da yusuf ipek'in yaptığı ayarları yaptım youtube hesabıma giremiyorum , brave engelleyici kapatınca düzeliyor.
Hocam siz zen browserı alıp biraz kurcalayın.Yusuf İpekten tarayıcı eklentilerine falan bakıp işinize yarayacak olanları kurun.Çeviri işini kranlık temayı vs. eklentilerle hallediyoruz firefox tarafında.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Hocam siz zen browserı alıp biraz kurcalayın.Yusuf İpekten tarayıcı eklentilerine falan bakıp işinize yarayacak olanları kurun.Çeviri işini kranlık temayı vs. eklentilerle hallediyoruz firefox tarafında.
Librewolf kurdum , sorun olur mu ? ve vpn olarak kaspersky yerine proton vpn kurdum ?
kaspersky antivirüs ücretsiz 90 günlük kod ile aktifleştirdim ama vpn olarak proton vpn kurdum.
Sizce doğru mu yaptım ? opera ve opera vpn kullanmak yerine böyle çok daha güvenli olmuş mudur ?

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes
Librewolf kurdum , sorun olur mu ? ve vpn olarak kaspersky yerine proton vpn kurdum ?
kaspersky antivirüs ücretsiz 90 günlük kod ile aktifleştirdim ama vpn olarak proton vpn kurdum.
Sizce doğru mu yaptım ? opera ve opera vpn kullanmak yerine böyle çok daha güvenli olmuş mudur ?
Yo olmaz kullanabilirsiniz.Proton da iyi bir sağlayıcıdır problem çıkarmaz.Operaya göre çok çok daha iyi olmuş.Eğer librewolfa alışamazsanız Google Chrome dahi kullanabilirsiniz.Sorunları çözebilirseniz Chrome yerine brave daha güzel olabilir.Chrome'da ublock artık çalışmıyordu sanırım.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Librewolf dün var mıydı bilmiyorum fakat bir kaç saatir ping var. Doğru dürüst video da izleyemiyorum.
CMD ping -t google ya da brave yazınca 20 ping alıyorum. Ping -t librewolf yazınca 72 ping alıyorum.
Librewolf de her zaman ping olacak mı ? @Nixist @xxefe

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Jiyu
Yardımcı olabilecek var mı ? güvenilir olsun diye librewolf indirdim ama hep pingim var 72 falan.
Firefox mu indreyim ? güvenilir bir tarayıcım olsun istiyorum. Proton vpn + kaspersky da indirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom