Neler Yeni

Brave vs Firefox vs Librewolf

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Bu zamana kadar opera ve opera vpn kullandım.
Güvenilir , hızlı ve ping olmayacak açık kaynak kod tarayıcı arıyorum. Kaspersky + proton vpn de indirdim.
Araştırdığım en güvenilir tarayıcı librewolf ve zen browser oldu. Librewolf indirdim fakat ping var.
Brave'de indirdim fakat chromium tabanlı tarayıcılarda sanırım sıkıntı varmış güven konusunda o yüzden mozilla mı indirsem diye düşünüyorum. Sizce hepsini bırakıp zen browser mı geçmeliyim ne yapmalıyım ? Güvenilirlik ve hız en önemli şey.
Son zamanlarda firefox önerilmiyor ve brave chromium tabanlı. Sizce ne yapmalıyım ? Librewolf ayarlarını yanlış yaptığım için mi ping var ?
Yardımcı olur musunuz ? Duruma göre firefox indireceğim

Bay Moris

80+
Firefox, Telemetri verileri topluyor, eskisi gibi değil yani. Şu an iki seçenek var; Libre ve Zen. Ben telemetri topladığını öğrendiğimden beri firefox'tan Zen'e geçtim. Güncellmeler hemen geliyor Zen'e, sorun yok. Chrome tabanlı zaten kullanmam. Tarayıcı olarak kullananlar şunu unutmasın; tarayıcı ve mail hesabını ücretsiz kullanıyorsunuz. Firefox veri satmadığı için kullanılıyordu ama artık o da bitti. Firefox'ta aksaklıklar çoğalmaya başladı açıkçası. on-onbeş yıldır kullandığım Firefox'u tanıyamıyorum açıkcası.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Jiyu
Vpn olarak kaspersky iyi bence güvenilirde reklam engelleyici brave kendi engelleyicisini kullan derim gayet başarılı
Yusuf ipek'in videosunu izledim öyle ayarladım brave ama youtube hesaba bile giremiyom kapatmadan engellemeyi.
Sanırım proton + brave ya da firefox indirip deneyeceğim.. Teşekkürler , librewolf sevmiştim. Adı da güzel özgür kurt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom