Neler Yeni

Yardım Furrylevel Z1 yazılımı güvenilir midir ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Bir kaç aydır furrylevel z1 kullanıyorum. Kendi uygulaması olmadığı için , ayarları yapamıyorum.
Whatsapp ya da discord'dan onlara yazarsam , mesaj olarak yazılım driver'ını atıyorlarmış fakat bana hiç güvenilir gelmedi.
Merdiven altı işletme gibi iş yapıyorlar. Kendi driverlarını neden whatsapp'tan atıyorlar?
Bir de bilgisayar kendini korumasın diye izin ver , yine de çalıştır demek gerekiyormuş.
Bilgisayar daha güvenilir olsun diye kaspersky ve proton vpn kullanıyorum. Tarayıcı olarak librewolf ve brave kullanıyorum.
Furrylevel z1'in driver'ı açık kaynak kod mu , güvenilir mi ? Yazılımı indirmesem de kullansam sorun olur mu ?
Fps oyunları oynuyorum , kaç DPI da kullanıyom bilmiyorum. Valorant için uygun mudur ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Uğur Çam
Ben kullanıyorum ikisini de bir sıkıntı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
https://furylevel.com/pages/driver Buradaki driver'ı mı indirdiniz acaba ? yoksa wp'den mi ?
Sizce driver'ı kullanmaya başlarsam valorant vb. fps oyunlarda iyileşme yaşar mıyım ? Mouse'a alışamadım , titriyormuş gibi oluyor. Belki çok hafif olduğu içindir ya da elime uygun değildir bilmiyorum. Palm ve finger tip arası el tutuşuna sahibim.
Daha önce kullandığım mouse , bu tarz bir tarafı uzun mouse kullandım. Kablosuz ilk defa kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki videodaki gibi windows defender vs kabul etmezse ve izin verirsem , açık rıza göstermiş olmam mı ? ne düşünüyorsun acaba
driverı yüklersem iyi yönde ne değişir acaba , hassayeti valoranttan ayarlamaktan daha mı iyi olur
Dostum kafaya takılacak bir şey yok bunda. Driverlerin bir çoğunda zaten windows defender devreye giriyor. Bende 4 tane driver yüklü hiçbir şey olmadı bilgisayarıma. Fps düşüş falan yaşamazsın. Whatsapptan verdikleri ile aynı bu driver.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,912
Üyeler
170,431
Son üye
EylülAlya
Top Bottom