Neler Yeni

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler.
Kaspersky premium satın aldım , 3 cihaz 1 yıl boyunca 551 TL..
1 gün geçti fakat hala daha göndermediler ve kullanamıyorum.
Türkiye'de olduğumu kanıtlayan belge diye bir şey yazıyorlar , bugün aradım müşteri hizmetlerini yarı türk yarı yabancı biri konuştu bir şey de anlamadım.
Merdiven altı işletme gibi davranıyorlar , 93 gün ücretsiz key kullandım ve bitti. Bu yüzden tekrardan kullanmak istedim.
Sizce ne yapmalıyım ? türkiye'de olduğumu nasıl kanıtlarım kimlik pasaport göstermeden?
İade etmeli miyim ? Bilgisayar güvenilir olsun diye kaspersky ve proton kullanıyorum.
Hatta tarayıcı olarak librewolf ve brave kullanıyorum.

Oguz...

80+ Bronze
Forumlarda herkes kaspersky için güvenilir diyor. Ben de bilgisayarım güvenilir olsun istiyordum.
93 gün ücretsiz key ile kullandım fakat bitti. Siz neden öyle diyorsunuz ? herkes güvenilir diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen nasıl teslim edildi ? bana teslim edilmedi , türkiye'de yaşadığımı kanıtlamak zorundaymışım sanırım.
İp adres diyo , kimlik ya da pasaport diyor. Saçma sapan şeyler , email'den bile türkçe geri dönüş yapmıyorlar
Aradığım kişi bile yarı türk sayılır , ne dediği anlaşılmıyor. Merdiven altı işletme gibi mağdur ediyorlar beni...
Acaba türkiyeye kampanya varda ondan dolayı mı istediki? Kendi sitesinden kredi kartıyla alıp hemen etkinleşmişti benimki

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Bayraktar
Kaspersky bende düşünüyorum nasıl bilgisi olan var mı. Avast kullanıyorum ama pek beğenemedim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
Furkan Görür
nereden sipariş ettiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,411
İsim
Sinan Aba
Forumlarda herkes kaspersky için güvenilir diyor. Ben de bilgisayarım güvenilir olsun istiyordum.
93 gün ücretsiz key ile kullandım fakat bitti. Siz neden öyle diyorsunuz ? herkes güvenilir diyor

Hemen nasıl teslim edildi ? bana teslim edilmedi , türkiye'de yaşadığımı kanıtlamak zorundaymışım sanırım.
İp adres diyo , kimlik ya da pasaport diyor. Saçma sapan şeyler , email'den bile türkçe geri dönüş yapmıyorlar
Aradığım kişi bile yarı türk sayılır , ne dediği anlaşılmıyor. Merdiven altı işletme gibi mağdur ediyorlar beni...
Dns veya vpn mi açıktı alırken

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Dns veya vpn mi açıktı alırken
dns ya da vpn açık değildi , türkiye sitesinden aldım ve TL olarak ödedim zaten. Garanti bankasından aldım.
Pasaport ya da kimlik gibi türkiyede yaşadığımı kanıtlayan bir fotoğraf atmamı istiyorlar.
Güvenlik programının böyle bir şey istemesi ne kadar saçma ya.
Ne kadar güzel ücretsiz 3 ay kullanmıştım , hüsrana uğrattılar

Oguz...

80+ Bronze
Kredi kartıyla ödediysen o olay saçma olmuş biraz.Yabancı ülkelerde fiyat nasıl Türkiye fiyatı ne kadar arada fark var ondan sormuş olabilirler

Baktımta 420 norveç kronu 1470tl ediyor ondan sormuşlardır. Türkiyeye özel fiyatlandırma var ama bana sormamıştı kredi kartıyla aldığımda.,(1sene önce)

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Jiyu
Kredi kartıyla ödediysen o olay saçma olmuş biraz.Yabancı ülkelerde fiyat nasıl Türkiye fiyatı ne kadar arada fark var ondan sormuş olabilirler

Baktımta 420 norveç kronu 1470tl ediyor ondan sormuşlardır. Türkiyeye özel fiyatlandırma var ama bana sormamıştı kredi kartıyla aldığımda.,(1sene önce)
garanti paracard bonus sanal kart ile aldım :( nakit yani