Neler Yeni

1.1.1.1 WARP kullanmakta sorun olur mu?

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
Arkadaşlar şimdi ben bu WARP'ı indirdim ve şuan sorunsuz Discord gibi uygulamalara erişebiliyorum. Sizce güvenlik açısından sorunları var mıdır? Gerçekten VPN görevini görür mü?

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vpnler hiç bir zaman güvenli bir şey değil zaten ki vpnle dns ile discorda girdin diye tutuklamazlar seni
Hocam yasal olarak bir şey olmaz zaten ama ne bileyim VPNler parayla satılırken bu çok kolay bir şekilde DNS değişip VPN görevi gördüğü için şüphelendim.

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
efe baki
Proton VPN önermişlerdi bana Yusuf akçiçek in videosunu da izlediğimde proton iyi bir puan almıştı…

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
VPN olmadan DNS değiştirerek de discord vs. yerlere erişmen mümkün. Cloudflare yerine Quad9 öneriyorum.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
mehmet ali oğuz
Valla mecburi olarak herkes coğunluk kullanıyor vpn tabii ki ücretsiz uygulamaların vardır sıkıntıları güven vermiyorlar ama kullanan cok arkadaşım var sorun yaşamadılar. Önerim güvenilir bir vpn satın alıp keyfinize bakmanız yada hiç kullanmamak :) Türknetlilerin böyle dertleri yok :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Türk telekom ve superonline da çalışmıyor bende.
goodbyedpi üzerinde ufak değişikliklerle giriş yapabilirsin, maalesef link veremiyorum ancak ufak bi google aramasıyla ulaşabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom