Arama sonuçları: *

1. M

MACBOOK M1 kaça alinir

güzel fiyat , alınır
  2. M

İtopyada sorunmu var

Hocam itopya'nın müşteri hizmetlerinden düzgün cevap alabileceğinizi sanmıyorum, bir sıkıntı yoktur siparişinizde gelir. hayırlı olsun
  3. M

İtopya yılbaşı sürecinde kasanın hazırlanması ve gelmesi ne kadar sürer?

Hayı Hayırlı olsun. Benimki hala hazırlanıyor gözüküyor istanbul dışından gelip tekrar istanbul dışına gideceğim bende o arada hazır olsa keşke. Merak ettiğim bir şey var hocam sipariş hazırlanıyordan direkt teslime hazıra mı geçildi yoksa sipariş faturalanıyor vb dendi mi bir de sms geldi mi...
  4. M

airport için bekliyorum bende daha hızlı olması için mağazadan teslim demiştim ama pazartesi günü mağazadaki arkadaş 1-2 haftayı bulur demişti müşteri hizmetleri de 5-7 iş günü dedi aşağı yukarı aynı sürelere denk geliyor ama pazartesi-salı teslim alırız bence
  5. M

ederim hocam tabii siz hangi şubeye teslimat yaptırdınız
  6. M

Çok teşekkürler size de hayırlı olsun. Bende ürünler hazırlanıyor kısmında hala 20 aralık sabah 9:30 gibi almıştım canlı destek 5-7 iş gününde hazır olacağını söyledi sıkıntısız geçsinde elimize önemli değil:)
  7. M

5-7 iş gününde teslim edileceği söyleniyor muhtemelen 7. iş gününde hazır olmuş olur ayın 20sinden beri de ben bekliyorum:D
  8. M

İşyeri için sistem önerisi

NOVA APU işlemci amd ama bir göz atın isterseniz.
  9. M

Intel Arc B580 Sistem Önerisi

intel işlemcilerde ölü soket muhabbeti var diye biliyorum hocam, online fps oyunlarında da amd daha başarılı diye biliyorum fakat işlemciler konusunda bilgim zayıf siz kendiniz araştırsanız yada bilgili bi arkadaş cevaplasa daha faydalı olur sizin için:) 50k faizsiz muhabbeti güzelmiş ama bende...
  10. M

Akıl vermek gibi olmasın ama varsa limitiniz kredi kartına yaslanın , şahsen ben maaş yatmadığı için 2025 öncesi bu yolu izliyorum:D
  11. M

Hocam ne yılbaşından sonrası size attığım modart hazır sistem 23kydı 25k yapmışlar bile :D sadece bu sisteme de değil her hangi bir sisteme de yapıyorlar 30k civarındaki bütçeler için en fazla tavsiye edilen gg9 sistemi 30kdan 33,5k olmuş. Şu anda benim daha fazla tavsiye edebileceğim b580...
  12. M

Sistem güzel duruyor fakat bugün pc hocası 7700 xt'li sistem yayınlayacak sanırım isterseniz fiyatını görmek için akşama kadar bekleyin. Kart konusunda ise 4060 yerine b580 çok daha mantıklı şu an yeni ve tam optimize olmamış hali bile 4060ın önünde son inceleme videoları ve yazılarına göz...
  13. M

Tavsiye sistem lazım

ARC4 Shadow Tunder shadow tunder pc hocasının sistemiydi ama zam gelmiş sanırım ve artık -1000 tl farkla işlemci 13400f olmuyor
  14. M

Yeni sistem toplayacağım yılbasıdan sonra zam gelir mi

Hocam siteler kur oynamadan bile zam yapıyor yılbaşından sonra elindeki dövizin yükselişinden daha fazla zam gelir muhtemelen sistemlere:(
  15. M

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ MAX 30K

Gaming gen güvenilir midir içimde korku var demek istediyseniz güvenilirdir İstanbul'daysanız mağazasına gidebilirsiniz isterseniz.
  16. M

Bütçeniz 30k olur ise bence bu fiyatta en iyi sistem bu ben 23-25k dediğiniz için yukarıdaki sistemi atmıştım. Bütçenize uygun f/p sistemlerde çıkabilir belki ama 1-2 gün içerisinde. Vaktinize göre değerlendirirsiniz.
  17. M

20 23 k sistem önerisi

ModArt-ARC4
  18. M

ModArt-ARC4
  19. M

Max 25 bin TL DDR5 hazır sistem öneri

Bu bütçe bandında alınır yani ama f/p sistem de çıkabilir ddr5li.
  20. M

Max 25 bin TL DDR5 hazır sistem öneri

Hocam benimde laptoptan masaüstüne ilk geçiş bilgisayarım bu. İçinize nasıl sinerse nasıl rahat edecekse hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanın. PC Hocası 1-2 güne f/p sistem gelecek tarzı bir şey demişti YouTube kanallarına da göz atmayı unutmayın yukarıdaki arkadaşın attığı sistemde...
Top Bottom