Neler Yeni

İtopya yılbaşı sürecinde kasanın hazırlanması ve gelmesi ne kadar sürer?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Demir
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?

Nezha

80+ Bronze
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?
Cumartesi pazar çalışmıyorlar sanırım. İtopya 2. İstanbul bilişim olmaya doğru gidiyor. Benim sistem 16 günde geldi. Daha faturası kesilmedi fatura bekliyorum.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan Güllü
5-7 iş gününde teslim edileceği söyleniyor muhtemelen 7. iş gününde hazır olmuş olur ayın 20sinden beri de ben bekliyorum:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cumartesi pazar çalışmıyorlar sanırım. İtopya 2. İstanbul bilişim olmaya doğru gidiyor. Benim sistem 16 günde geldi. Daha faturası kesilmedi fatura bekliyorum.
Tamamdır hocam sağolun teşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Demir
5-7 iş gününde teslim edileceği söyleniyor muhtemelen 7. iş gününde hazır olmuş olur ayın 20sinden beri de ben bekliyorum:D
Hayırlı olsun hocam sisteminiz bende bu tarz şeylerde sabırsızım bir an önce gelsede kavuşsam diye bekliyorum:) 1 Ocak'a kadar süre verdiler bana ama birazda şans işi sanırım teslim süresi bu pazartesi alıp bugün teslim edilen arkadaşlara rastladım. Sizde hala bekliyor musunuz yoksa sistem elinize geçti mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi sistemi aldınız benim 30K bütçem var nvidia olarak hangi sistemi önerirsiniz
Hocam yani pek sistemler hakkında bilgim yok kendim KUARK-VANE adlı kasayı satın aldım itopyadan 20k civarına RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 ile birlikte geliyor. Sanırım bunun hakkında konu açmışsınız ama benim deneyimim olarak şöyle diyebilirim AMD ekran kartı kullanan biri olarak RX 5500 XT kullanıyorum memnun muyum diye soracak olursanız asla değilim performans olarak bir lafım yok vermesi gereken performansı veriyor ancak driver konusunda gerçekten beni bezdirmiş bi durumda inanın şu anda tam ekran video izliyemiyorum bilgisayar komple donuyor kasadan aç kapa yapmam gerekiyor driverin kendi kendine silinip windowsun otomatik kendi driverini indirmesi mi dersiniz bunların hepsi beni bezdirdi duyduğum kadarıyla yeni kartlarda bu sorunlar baya bi iyileştirilmiş ama bu saatten sonra AMD alır mıyım bilemiyorum. Çünkü bi tık bende olan güvenini kaybetti. NVDIA Sistem sormuşsunuz sizde ama genede AMD'ye yönelmek isterseniz diye dediğim gibi deneyimlerimi paylaştım. Tabi ben yaşadım diye sizde yaşayacaksınız diye bir zorunluluk yok.

Son düzenleme:

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan Güllü
Hayırlı olsun hocam sisteminiz bende bu tarz şeylerde sabırsızım bir an önce gelsede kavuşsam diye bekliyorum:) 1 Ocak'a kadar süre verdiler bana ama birazda şans işi sanırım teslim süresi bu pazartesi alıp bugün teslim edilen arkadaşlara rastladım. Sizde hala bekliyor musunuz yoksa sistem elinize geçti mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yani pek sistemler hakkında bilgim yok kendim KUARK-VANE adlı kasayı satın aldım itopyadan 20k civarına RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 ile birlikte geliyor. Sanırım bunun hakkında konu açmışsınız ama benim deneyimim olarak şöyle diyebilirim AMD ekran kartı kullanan biri olarak RX 5500 XT kullanıyorum memnun muyum diye soracak olursanız asla değilim performans olarak bir lafım yok vermesi gereken performansı veriyor ancak driver konusunda gerçekten beni bezdirmiş bi durumda inanın şu anda tam ekran video izliyemiyorum bilgisayar komple donuyor kasadan aç kapa yapmam gerekiyor driverin kendi kendine silinip windowsun otomatik kendi driverini indirmesi mi dersiniz bunların hepsi beni bezdirdi duyduğum kadarıyla yeni kartlarda bu sorunlar baya bi iyileştirilmiş ama bu saatten sonra AMD alır mıyım bilemiyorum. Çünkü bi tık bende olan güvenini kaybetti.
Çok teşekkürler size de hayırlı olsun. Bende ürünler hazırlanıyor kısmında hala 20 aralık sabah 9:30 gibi almıştım canlı destek 5-7 iş gününde hazır olacağını söyledi sıkıntısız geçsinde elimize önemli değil:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Demir
Çok teşekkürler size de hayırlı olsun. Bende ürünler hazırlanıyor kısmında hala 20 aralık sabah 9:30 gibi almıştım canlı destek 5-7 iş gününde hazır olacağını söyledi sıkıntısız geçsinde elimize önemli değil:)
Aynen öyle hocam bakalım bekleyip göreceğiz teşekkür ederim sizede hayırlı olsun tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,060
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom