Neler Yeni

İtopya yılbaşı sürecinde kasanın hazırlanması ve gelmesi ne kadar sürer?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Demir
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?

Nezha

80+ Bronze
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi ayın 19'unda mağazan teslim alma seçeneğiyle hazır sistem satın aldım ancak elime hala ulaşmadı sizce ne kadar sürede elimde olur? Ve Kasayı Cumartesi Pazar günleride mağazadan hazırlanırsa alma şansım var mıdır?
Cumartesi pazar çalışmıyorlar sanırım. İtopya 2. İstanbul bilişim olmaya doğru gidiyor. Benim sistem 16 günde geldi. Daha faturası kesilmedi fatura bekliyorum.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan Güllü
5-7 iş gününde teslim edileceği söyleniyor muhtemelen 7. iş gününde hazır olmuş olur ayın 20sinden beri de ben bekliyorum:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,839
Üyeler
163,889
Son üye
kulaksiz
Top Bottom