Neler Yeni

Max 25 bin TL DDR5 hazır sistem öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Bütçe
25000
Max 25 bin liraya hazır sistem pc bakıyorum çünkü babamı hızlı ikna etmek için abartmak istemiyorum geriye daha monitör kulaklık klavye mouse mouse-pad hoparlör de alınacak toplam ortalama 10 bin lira da bunlar tutsa zaten 35 bini bulacak. Yılbaşından evvel alabilirsek inşallah. SSD ve ram 512/500/16 GB olabilir sıkıntı yok sonradan yükseltilir onlar üstüne de Windows yazılım ve sürücüleri atılır test yaptırılır bakımı vesaire sonradan yapılır bunlar. Ekran kartı olarak 8 GB olacak, Nvidia Geforce RTX serisinden 3050/3060/4060'lar olur, AMD Radeon olarak ta farketmez yani ya sonuçta 8 GB olsun yeter. Kasa olarak da öndeki 3 fanları görebileceğim yer cam olursa iyi olur zararlı bir kasa tipi deselerde çok bir sorun teşkil etmez herhalde.

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bedirhan Güllü
Hocam bu sistemde darboğaz durumu varmı birkaç kişi darboğaz yapar demiste
Hocam öncelikle bu konu hakkında benden daha bilgili kişiler daha doğru yorumlayacaktır fakat benim izlediğim testlerde ben aşırı göremedim. Benim izlediğim diyorum çünkü sistemi bende yeni sipariş verdim:D. Kartın 3-4 ay sonrasında gelen uptadeler sonucu daha iyi olacağına inandığım için böyle bir kumara girmiştim ben.
Konuyu açan arkadaş içinde tavsiye ederim derken kesin git al tarzı demedim sadece amd ve Nvidia harici bi düşünce için tavsiye ettim belki arkadaşta araştırınca hoşuna gider.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle bu konu hakkında benden daha bilgili kişiler daha doğru yorumlayacaktır fakat benim izlediğim testlerde ben aşırı göremedim. Benim izlediğim diyorum çünkü sistemi bende yeni sipariş verdim:D. Kartın 3-4 ay sonrasında gelen uptadeler sonucu daha iyi olacağına inandığım için böyle bir kumara girmiştim ben.
Konuyu açan arkadaş içinde tavsiye ederim derken kesin git al tarzı demedim sadece amd ve Nvidia harici bi düşünce için tavsiye ettim belki arkadaşta araştırınca hoşuna gider.
Teşekkürler öncelikle tavsiyen için ama daha yeni ilk defa yeni bir bilgisayar alıcam bilmediğimiz markalara bulaşmayacam köyü diye değil de şimdi arkadaşlarla beraber oyun oynayacaz aramızda ayrı gayrı olmasın farkılık ta olmasın fazla onlarda böyle 20-25 bin liralık sistemleri var hem babama fazla yük olmasın hemde fazla abartıya gerek yok zengin gözükmenin manası yok yani giriş değil ama orta seviye bilgisayar bakıyorum öyle yayın veyahut bir işke uğraşmıyorum sadece ders ve oyun için arada günlük kullanmalık olursa dizi izleriz öyle yani

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim topçu
Teşekkürler öncelikle tavsiyen için ama daha yeni ilk defa yeni bir bilgisayar alıcam bilmediğimiz markalara bulaşmayacam köyü diye değil de şimdi arkadaşlarla beraber oyun oynayacaz aramızda ayrı gayrı olmasın farkılık ta olmasın fazla onlarda böyle 20-25 bin liralık sistemleri var hem babama fazla yük olmasın hemde fazla abartıya gerek yok zengin gözükmenin manası yok yani giriş değil ama orta seviye bilgisayar bakıyorum öyle yayın veyahut bir işke uğraşmıyorum sadece ders ve oyun için arada günlük kullanmalık olursa dizi izleriz öyle yani
Bence bu sistem gayet güzel

marla37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bedirhan Güllü
Hocam benimde laptoptan masaüstüne ilk geçiş bilgisayarım bu. İçinize nasıl sinerse nasıl rahat edecekse hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanın. PC Hocası 1-2 güne f/p sistem gelecek tarzı bir şey demişti YouTube kanallarına da göz atmayı unutmayın yukarıdaki arkadaşın attığı sistemde güzel bence.
Tekrardan hayırlı olsun şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Hocam benimde laptoptan masaüstüne ilk geçiş bilgisayarım bu. İçinize nasıl sinerse nasıl rahat edecekse hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanın. PC Hocası 1-2 güne f/p sistem gelecek tarzı bir şey demişti YouTube kanallarına da göz atmayı unutmayın yukarıdaki arkadaşın attığı sistemde güzel bence.
Tekrardan hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler hocam sağolun da DDR4 sistem alınır mı hâlen? Çünkü epey ucuz yani

Top Bottom