Arama sonuçları: *

1. S

Yurtici kargo dagitima cikarmadan benden habersiz iade yolluyor

zaten ''dağıtıma çıktı yazıyor'' yazmıştım yani benimkiside tekniken dağıtıma çıkmadı herhalde
  2. S

Yurtici kargo dagitima cikarmadan benden habersiz iade yolluyor

bilmiyorum benzer bir durum bendede oldu kulaklık almıştım mng kargo getiriyordu 3 gün filan kargo dağıtıma çıkıp müşteri teslim almadı yazıldı bu sürede bende kargo şubesine gidip kargomu soruyordum ama yok diyorlardı en sonunda müşteri kargoyu teslim almadı yazısıyla beraber iade olan...
  3. S

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 500 - 1614 TL

corsair void elite den iyi midir?
  4. S

Mikrofon ses arttırma

arkadaşlarımla discord üzerinden konuştuğumda sesimin az geldiği ve sanki diğer odadan sesim geliyormuş gibi olduğunu söylediler benim sesimi arttırsalar da fazla bir fark olmadığımı sesimin anlaşılmaz olduğunu söylediler ben ise mikrofonumun sesini nasıl arttıracağımı bulamadığım için bu konuyu...
  5. S

Ayakkabı önerisi ?_?

teşekkür ederim bende böyle birşeyler bakıyordum daha iyisi çıkmazsa bunu alırım
  6. S

Öneri 250tl bütçe mousepad onerisi

https://ty.gl/2geum7zhuq Bunu kullanıyorum bundan büyüğünü bulamadım seninde butcene uyuyor
  7. S

Ayakkabı önerisi ?_?

agam önerin varsa link ataydın biliyoruz fiyatların uçuk olduğunu ama abartmayalım.
  8. S

Ayakkabı önerisi ?_?

merhaba kendime ayakkabı alacağım 350 - 400 tl civarında daha düşük olur yüksek olur karar veririm (rahat olması tek isteğim görüntüsü fazla önemli değil sonuçta ayağımda) önerilerinizi bekliyorum. not: annemede almak istiyorum belirttiğim gibi konforu iyi olsun bütçem var.
  9. S

Touchpad çalışmıyor help

merhaba öncelikle bilgisayarıma format attıktan sonra bu sorunun olduğunu belirtmek isterim ve bu bilgisayarın ilk formatıdır. bilgisayarım asus marka bir laptop driverlarını myasus uygulamasından indirmiştim ilk geldiğinde ama bu sefer orada driverları bulamadığım için sitesinden indirip...
  10. S

Karın Kası Nasıl Yaparım

Hazır ramazandayken güzel olabileceğini düşündüğüm karın kası yapmak istiyorum karın kası için programım yok sizlerin nasıl bir programı var ne yapmalıyım ne tavsiye ediyorsunuz ? kısacası karın kası programı istiyorum
  11. S

Dolandırılıyormuyum ?

baktığım kadarıyla hiçbir bağlantımız yoktu discord üzerinden 1679410122 a
  12. S

Dolandırılıyormuyum ?

teşekkür ederim hala biraz kaygım var ama çoğunluğu gitti
  13. S

Dolandırılıyormuyum ?

engelledim ama steam hesabımda discord etiketim yazıyordu bunu shoplayıpmı atıyorlar
  14. S

Dolandırılıyormuyum ?

yabancı uyruklu olduğunu tahmin ettiğim ingilizce konuşan biri beni discord üzerinden ekledi ve steam üzerinden dolandırıldığını iddia edip benim replica steam hesabımdan benim discordumu bulmuş benim steam hesabımın fotoğrafınıda attı nereden buldu bilmiyorum işte steam den şikayet etmiş filan...
  15. S

Yardım ses kasmalık oyuncu kulaklık onerısı

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-void-rgb-elite-usb-premium-7-1-ca-9011203-eu-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960543.html alcaksan al guzel kulaklık
  16. S

My Hero Academia Sezon 6 mangada nerde

326 bugün yayınlanan anime bölümünden sonraki chapter
  17. S

Sizce aşkın yaşı var mı

inş bendmde ilk sev. olacaksa öyle olur valla hayalimdeki ilişki
  18. S

34 KTY 54 SATILDI (!KAZA YAPILDI!)🥲😫

pardon video yuklenmemıs
  19. S

34 KTY 54 SATILDI (!KAZA YAPILDI!)🥲😫

meali nedir hocam benmi cok cahılım