Neler Yeni

Yurtici kargo dagitima cikarmadan benden habersiz iade yolluyor

bwNN

80+ Silver
Trendyoldan calisma masasi almistim mersine dun ulasmisti ve tahmini teslimi dun idi. Kargo sirketinde buyuk arac yok diye farkli subeye yolladilar o şubeye bugun sabah 8 de ulasmis ama yine dagitima cikarmadilar. Sonra sisteme baktigimda urun teslim edilmedi. İlk dagitim gununde teslimata cikarilacaktir yaziyor. Ama aksam bi kargo takibe bakayim dedim varis biriminde(iade) yaziyoe böyle yapmaya haklari var mi

Sleepy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Yılmaz
bilmiyorum benzer bir durum bendede oldu kulaklık almıştım mng kargo getiriyordu 3 gün filan kargo dağıtıma çıkıp müşteri teslim almadı yazıldı bu sürede bende kargo şubesine gidip kargomu soruyordum ama yok diyorlardı en sonunda müşteri kargoyu teslim almadı yazısıyla beraber iade olan kulaklığımı görünce bir şey yapamadım tabii ki param 1 hafta sonra iade oldu şuan kulaklık 2.5x attı alamıyorum hakları varmı onuda bilmiyorum

bwNN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum benzer bir durum bendede oldu kulaklık almıştım mng kargo getiriyordu 3 gün filan kargo dağıtıma çıkıp müşteri teslim almadı yazıldı bu sürede bende kargo şubesine gidip kargomu soruyordum ama yok diyorlardı en sonunda müşteri kargoyu teslim almadı yazısıyla beraber iade olan kulaklığımı görünce bir şey yapamadım tabii ki param 1 hafta sonra iade oldu şuan kulaklık 2.5x attı alamıyorum hakları varmı onuda bilmiyorum
Bende dağıtıma hic cikmadi ve taksitle almistim para taksit taksit gelecek heralde

Sleepy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Yılmaz
Bende dağıtıma hic cikmadi ve taksitle almistim para taksit taksit gelecek heralde
zaten ''dağıtıma çıktı yazıyor'' yazmıştım yani benimkiside tekniken dağıtıma çıkmadı herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Top Bottom