Arama sonuçları: *

1. B

4 Adet Ram 3200 MHZ'de Nasıl Çalışır?

Arkadaşlar merhaba. Sistemimde 2x8 16 GB 3200 Mhz ram vardı. Bugün aynı ramlerden 2 tane daha alıp 32 ye çıkarmak istedim. Ramler geldi. Şuan hepsi çalışıyor fakat biostan D.O.C.P ayarını otomatik; ''Profile 1 3200 Mhz 16-18-18 1.35v'' ye alınca sistem yeni ramlerde takılı iken açılmıyor...
  2. B

Monster Tulpar Dizüstü Bilgisayar Render İçin İyi Mi?

Kanka teste gerek yok ama tavsiye ediyorsan iyi, ısınma sorunu fan sesi vs nasıl oyun oynuyorsan bunları bilirsin pil ömrü vs... Cevaplarsan sevinirim..
  3. B

Monster Tulpar Dizüstü Bilgisayar Render İçin İyi Mi?

Arkadaşlar render ve çizim işlerim için laptop alacağım. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/ Bu bilgisayarı kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum önerilere açığım..
  4. B

Sapphire Rx 5700 XT Nitro Undervolt

Ozaman bir şeye dokunmadan devam edelim dostum teşekkür ederim tavsiye için..
  5. B

Kartın sıcaklığı 70 gelince fanlar 1100 rpm de dönüyordu fabrika ayarında bende o yüzden biraz arttırdım. Şimdi daha iyi serin serin oldu 10 15 derece daha düşürdü fan ayarı. Ama voltaja dokunmadım herhangibir sorun yok..
  6. B

Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar... Başlıkta yazan kartı kullanıyorum. Amd 20.2.2 sürücüsü yüklü sıkıntısız çalışıyor kart. Fan çalışma ayarını düzenledim sadece. Undervolt yapmalı mıyım sizce voltaj ayarı falan yaparsam ne olur? Yapmazsam ne olur? Sürücüsünün verdiği voltaj frekans ayarı...
  7. B

5700XT için hangi marka daha iyi?

Dostum merhaba konuyu hortlatıyorum. Ben kabloyu aldım gösterdiğin ama sanırım ben takamadım. iki ucu da aynı yönde taktım ekran kartına nasıl taktıysam anakarta da öyle taktım olmadı. diğer türlü denedim yine olmadı acaba uygulamada mı görünmüyor?
  8. B

Tamamdır sağolun
  9. B

Teşekkürler kardeşim. Ama msi da hala yarım ped sıkıntısı var deniyor tasarımdan dolayı...
  10. B

Hangi kablodan aldığınızı atar mısınız? Görsel olarak. Bende bir kablo var ama bir girişi ekran kartı için uyumlu ama diğer uç için anakartta girişi yok
  11. B

Nedenini yazabilir misin??
  12. B

Asus Prime X570 Pro

Anakarttan memnunum dostum. Arayüzü çok kullanışlı. Anakartta 3700X kullanıyorum. Herhangibir sıkıntısı olmadı. Fakat şuana kadar oc yapmadım hiç gerek duymadım açıkcası..
  13. B

Asus Prime X570 Pro

Bakayım bi bulabilecek miyim..
  14. B

Asus Prime X570 Pro

Yazıyorum da iki tarafı da 3 pin girişli olanını bulamıyorum 😕
  15. B

Asus Prime X570 Pro

Arkadaşlar elimde bu kablodan var. Kablonun sol tarafında ki gibi bir giriş yeri anakart üzerinde yok. Takacağım kısım sağ taraftaki gibi her iki tarafında. Delikli. Kablonun her iki tarafı da sağ taraftaki gibi 3 delikli olanını bulabilir miyim? Ve ya bu kabloların adı nedir??
  16. B

Evet olabilir. Aklıma gelen bir soru da şu aslında. Msi modelinde mystic light var logosunda bir rgb aydınlatma. Acaba Asusun aura sync rgb kontrolü ile uyumlu çalışır mı??
  17. B

Coil whine hemen hemen her ekran kartında görülüyor diye biliyorum.. Ve wattman sorunu sürücü ile giderildi diye biliyorum.. Yanlış ise bilgilendirin
  18. B

Kullandınız mı peki?? 1587838791 Sebebini açıklayabilir misiniz?? 1587839230 Desenize değişen bir şey olmayacak :)
  19. B

Efsane Cuma hangi güne den geliyor?
  20. B

Ve Evoke olanda termal ped sıkıntısı var diye biliyorum.
Top Bottom