- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Yük altındaki GPU sıcaklığı daha önemli.Sanki memory kısmı biraz daha sıcak MSI da
Yük altındaki GPU sıcaklığı daha önemli.Sanki memory kısmı biraz daha sıcak MSI da
Foto da msi gaming x ve nitro yok yalnız yarım mı geldi acaba??GPU'su en az ısınan Evoke modeliymiş aşağıdakilerin aralarında. MSI RX 5700XT alabilirsin istersen.
Alıntıyı görüntüle
Peki bunun fiyatı 4000 e falan inmez mi? Dudak uçuklatıyorBence Sapphire almalısın .
Foto da MSI gaming x ve nitro yok yalnız yarım mı geldi acaba??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bunun fiyatı 4000 e falan inmez mi? Dudak uçuklatıyor
Ve Evoke olanda termal ped sıkıntısı var diye biliyorum.GPU'su en az ısınan Evoke modeliymiş aşağıdakilerin aralarında. MSI RX 5700XT alabilirsin istersen.
Alıntıyı görüntüle
Geçen sene 3300TL e kadar indirimli halini gördüm. Fakat dolar şuan 7 . Belki bir indirim günü yakalarsanız (Efsane Cuma vs.) 4000 TL yi görebilirsiniz .Foto da MSI gaming x ve nitro yok yalnız yarım mı geldi acaba??
Peki bunun fiyatı 4000 e falan inmez mi? Dudak uçuklatıyor
Efsane Cuma hangi güne den geliyor?Geçen sene 3300TL e kadar indirimli halini gördüm. Fakat dolar şuan 7 . Belki bir indirim günü yakalarsanız (Efsane Cuma vs.) 4000 TL yi görebilirsiniz .
Efsane Cuma hangi güne den geliyor?
Msı öneririm benArkadaşlar Asus dışında hangi ürün şuan için iyi?
Benim incelememde sıraladıklarım
.. MSI Rx 5700 XT Gaming X
.. Sapphire Rx 5700 XT Nitro
.. Powercoler Red Devil Rx 5700 XT (TR de mevcut değil?)
Öyleyse Powercoler hariç şuan hangisi neden alınmalı kullanan araştıran yardımcı olabilir mi?
Kullandınız mı peki??Msı öneririm ben
Sebebini açıklayabilir misiniz??MSI. Sapphire de seçilebilir lakin çok ta iyi değil.
Desenize değişen bir şey olmayacak27 Kasım
Cuma
2020
Bu tarihte olacağı yazıyor ( o vakite kadar ekran kartının fiyatı daha da artabilir .)
Üretim kalitesi çok ta iyi değil, Coil Whine ve/veya Wattman sorununu yaşatma riski de çok yüksek.Kullandınız mı peki??
Sebebini açıklayabilir misiniz??
Desenize değişen bir şey olmayacak
Coil whine hemen hemen her ekran kartında görülüyor diye biliyorum.. Ve wattman sorunu sürücü ile giderildi diye biliyorum.. Yanlış ise bilgilendirinÜretim kalitesi çok ta iyi değil, Coil Whine ve/veya Wattman sorununu yaşatma riski de çok yüksek.
Evet coil whine her kartta görülebilir ancak özellikle Sapphire'in AMD modellerinde çok fazla. Wattman sorunu yazılımla düzeltildi ancak yazılımsal olarak meydana geleni düzeltildi. Hala üretimden kaynaklanan hatalardan vb. şeylerden meydana gelebilir.Coil whine hemen hemen her ekran kartında görülüyor diye biliyorum.. Ve wattman sorunu sürücü ile giderildi diye biliyorum.. Yanlış ise bilgilendirin