Arama sonuçları: *

1. K

Yurt dışına gidip üniversiteyi bırakmalı mıyım?

Herkese selam. 1 ay sonra yurt dışına gidiyorum ve istersem dönmeme şansım bulunmakta. Gideceğim ülke amerika. Fakat burada mühendislik öğrencisiyim. Bölümümü de seviyorum. Ama oraya gittiğim taktirde de boş durmayacağım. Florida'da babamın arkadaşının uçuş okulu var. Orada eğitim alıp herhangi...
  2. K

Hollanda'ya gitme şansım var. Gitmeli miyim?

Selam dostlar. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Elektrik elektronik müh. okuyorum. Hollanda'da bir iş teklifi aldım. Babamın arkadaşı yanına gelirsem kalacak ev ve benzeri konularda yardımcı olabileceğini söyledi. Üniversiteyi dondurup gidebilirim. Fakat çok kararsızım ve açıkcası da korkuyorum...
  3. K

ANNELER GUNU HEDIYESI

Millet kafayi yemek uzereyim. Alan varsa bana akil versin valideye ne alayim? (Ingilnizce klavye kusuruma bakmayin. Dile asina olmak icin kucuk bir bedel) butce 400
  4. K

Yaptığım deprem videosu!

Dostlar, henüz üzerinden 3 ay bile geçmediği halde, insanların, terörün 40 yılda alamadığı canı 1.5 dakikada alan depremi unutmasına engel olmak için. Depremzede büyüklerimin, küçüklerimin yaralarını deşmeden fakat diğer herkesin de o yaranın varlığını unutmamaları için bir video yapmak istedim...
  5. K

İçimi dökeceğim. Dermanı olan eksik etmesin.(İlişki)

İyi geceler. 21 yaşındayım. İlk defa canım bu kadar yandı. Hiçbir zaman ideal bir ilişki adamı olamadım. Bu yaşıma kadar da sevgilim olmadı. Geçici bir ilişki istemediğim için sanırım. Fakat, gerçekten istediğim bir kadın var. Yaşıtız. Lisede tanıştık. O zamanlar ne ben ne de o bir şey...
  6. K

Elime 4000TL Para geçecek. Nasıl değerlendirebilirim?

Yeterli dövizim var. Zaten yazın yurt dışına gideceğim konsolosluktan vizeyi aldığım taktirde. Pek para biriktirmeyi seven biri değilim. Fakat 4000TL de güzel para şimdi. Bunu en azından 6-7k ya çıkartıp valideye bir tane robot süpürge almak istiyorum. Ne diyorsunuz? Var mı yapabileceğim bir şeyler?
  7. K

WAT programı için okul ortalaması...

Dostlar herkese selamün aleyküm. Bu sene Work And Travel programı ile Amerika'ya gideceğim. Fakat mühendislik okuduğum ve bölüm derslerinin biraz zor olması gibi bazı hazırlıksız yakalandığım durumlar yüzünden vize ortalamalarim büyük ihtimalle 2.00 altında gelecek. Konsolosluk buna çok dikkat...
  8. K

Tavsiyelere ihtiyacım var...

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarım gayet güzel ve memnunum. Fakat bu canavarı sadece oyun oynamak için kullanmak istemiyorum. Başka yapabileceğim şeyler de olmalı diye düşünüyorum ve sorun da tam olarak bu. İnsanlar ile sohbet etmek istiyorum. Bir uğraş yapmak istiyorum...
Top Bottom