Arama sonuçları: *

1. A

Temeli olmayan bir insan TYT de yüksek puan alabilir mi?

benim hic temelim yoktu calışmadımda sınava ilk 2 ay calıştım tyt-ayt sonra saldım hic bir şey hatırlamıyordum zaten calıştıgım konuları yani hic bir şey bilmeyen biri gibi girdim (lise hayatım boyunca ders calışmadım ve meslek lisesi dersler önemsenmiyor ve ayt dersleri yok) yani okulla pek...
  2. A

Leptop aldım sizce iyi mi? parasına Deger mi ?

bende öyle diyorum ama tuturdu iyi bir leptop istiyom diye oyniyacagı oyunda sims 4 ama kendisi anlamıyor bende bari işime gelir diye daha iyi bir pc aldırıyım bende oynarım arada
  3. A

bende masaüstü diyorum ve leptop 30 k degil 21.800 e geliyor indirim var ve ablam istiyor leptop o kullanacak normalde bende masaüstü alırım
  4. A

21800 e geliyor kral karne indirimi diye bir şey yapmışlar
  5. A

aga peki bu degilde başka bir model söylebilirmisin leptopları hic bilmiyorum
  6. A

moderatör abi bu fiyat bandında bundan mantıklı ne var 21.800 e geliyorda
  7. A

ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
  8. A

ailem direk almaya götürdü ben normalde leptop almam ama ablam tuturdu ben bi yerlere götürcem diye ama büyük ihtimal götürmeyecek masaüstü gibi kullanacak ben birkaç gün daha araştırıp alma şeyindeydim üniversite sınavından cıktık direk almaya gittik
  9. A

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-2-4/ bu leptopu aldım ve daha windows kurmadık nasıl windows ucuza alabilirim babam bir arkadaşına cakma yapcak ama öneriniz varmı ve leptop verdigim paraya degermi sizce 21.800 e geliyor indirim ile
Top Bottom