Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Elden ring oyununda yatay üste doğru giden cizgiler var

Monitör normal açılışta da aynı hatayı veriyor mu, yani gündelik kullanımda da? Yoksa sadece bazı oyunlarda mı yaşıyorsunuz? Monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Ne zamandır/ ne yaptıktan neyi değiştirdikten sonra oldu bu olay?
  2. KDolunay

XMP ayarını açınca pc reset atıyor ?

Ramler XMP uyumlu mu ayar kapalı iken herhangi bir sorun var mıydı?
  3. KDolunay

AJ159 Apex yılbaşında yeniden gelir mi?

Yeni haber ne hocam, paylaşır mısın?
  4. KDolunay

🔥İndirim SilverStone 3x12cm ARGB + Kontrolcü 749₺

Alternatif olarak Thermalright TL-C12C-S ARGB Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket 800 TL altına bulunabiliyor. Corsair 3000d kasamda kullanıyorum gayet güzeller. ______________________________________ KARŞILAŞTIRMA: Thermalright TL-C12CW-S ARGB Kasa Fanı Üçlü Paket Ürün Kodu: TL-C12CW-S-X3 Boyutlar...
  5. KDolunay

Corsair 3000d Nasıl Kasa

Harika. Kullanıyorum. Ek fan da alırsan ışıl ışıl. Çok şık bir kasa.
  6. KDolunay

🔥İndirim Corsair 3000D Rgb Kasa Beyaz/Siyah 🔥2.564 TL (Amazon Prime )

Fanları da dahil mi bilmiyorum ama dahilse harika fiyat. Bende var aynı ürün, görünüş çok hoş.
  7. KDolunay

2k monitör önerileri

ASUS TUF VG27AQML1A 27" 260Hz 2K IPS Bu monitörü kullanıyorum. Şu an 13.500 civarında. https://www.gaming.gen.tr/urun/337579/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ Alternatif Dell Allianware aw2724dm var. İkisi de çok sağlam...
  8. KDolunay

Hocanın telefonları toplamaya hakkı var mı?

Okula telefon getirmek bile disiplin cezası olarak değerlendirilebilir. O yüzden götüremezsin. Hak iddia edemezsin. Okuldan kastı sınıf değil. Okul bahçesi de dahil. ÖDÜL VE DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ CEP TELEFONU İLE İLGİLİ MADDELER Yönetmelik maddelerinde geçen Bilişim Araçları sözcüğünün ne...
  9. KDolunay

400-500 bin civarı alınabilecek araba önerisi

Hyundai Accent Era 1.6 ya bütçe yetmez ama 1.4 dolu paketler bulunabilir. 2007-2011 arası kasa hep aynı neredeyse. Parçası ucuz yakıtı ekonomik çoğu şehirde takside kullanılan ve çok tutulan araçlardandır. Sürüşü keyiflidir. Ancak aile arabası olan, temiz denk getirilmeli.
  10. KDolunay

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Hocam çok yerinde bir paylaşım olmuş, ellerin dert görmesin. Henüz test etmedim, test edeyim mi diye yazıyorum. Bende korsan sürüm var netten indirdiğim. (Dodi Repack 2018) Sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum şu an. Bu korsan sürüm için de modların sağlıklı çalışıyor mu acaba? Bir de...
  11. KDolunay

🔥İndirim Ryzen 7 9700X 12.499₺!

Ön belleği 7800x3d den düşük, ama eski bir işlemciden yükseltme yapılacaksa, bu fiyata tabii ki değer. Sonuçta Ryzen 7 sınıfı bir işlemci, fiyatı gayet uygun.
  12. KDolunay

4070ti super bu sistem bu fiyata alınır mı?

Uzun ömürlülük ve verimli soğutma açısından stok fan yerine Thermalright Assassin veya frost commander gibi harici soğutucular düşünün derim.
  13. KDolunay

Rehber Asus TUF VG27AQML1A monitör ayarları nasıl olmalı?

Doğrudur, OD konusunda Recep hocanın görüşünü paylaşmak istemiştim.
  14. KDolunay

Rehber Asus TUF VG27AQML1A monitör ayarları nasıl olmalı?

Kendi günlük kullanım ayarlarımı bu şekilde yaptım. Mavi ışık filtresini önemsediğim için 2 seviyede tuttum ekran daha da sararmasın diye :) Oyunlarda FPS moduna geçiş yapabiliyorum duruma göre.
  15. KDolunay

Çözüldü✓ Asus TUF monitör arayüz sorunu

Hocam uygulama üzerinde şöyle açıklamalarını yazdım. ASCR falan açıksa ELMB kendini kapatıyor. Bazı ayarlar diğer ayarları açtığın için kapanıyor. Deneme yanılma yoluyla kapatıp açarak istediğin özellikleri aktifleştirebilirsin.
  16. KDolunay

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

575 TL olan fiyatı 1000 TL üstüne çıkarmışlar vergi hariç. Haliyle vergiyle 1650 TL leri buluyor. Yani bayağı yüksek. Kupon, indirim, kredi falan yoksa şu anki fiyatı bir tık pahalı diyebilirim. Elimde mavi apex var, beğenerek kullanıyorum. Ama temuda bu farelerin satış stokları sıkıntılı, ayda...
  17. KDolunay

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

Benzer sistem toplamak isteyenlere fikir vermeye çalışıyorum. Toplasan max. 2-3 konuya yazdım ayrıca. Derdin ne senin?
  18. KDolunay

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

1 ay önce çok araştırarak imzamdaki hazır sistemi (Espor 4070TIS) topladım, fikir olması açısından yazıyorum.
  19. KDolunay

7800x3d den 9800x3 ye geçmeye değer mi?

Değmez hocam. Yeni çıktığı için fiyatları uçuk. Belki 6 ay sonra fiyatı dengelenir ve 7800x3d ye yaklaşırsa değebilir. Kapitalist oyunlara gelme bence, elindeki son derece iyi.
  20. KDolunay

Sizce sistem almak için yeni yılı beklemelimiyim

Bekleme hocam. Sonraki çıkanlar öncekilerin fiyatını yakın vadede aşağı çekmiyor. Ben 7800x3d li sistem kuracaktım. Tonla kişi 9800x3d çıkacak, 7800 ile benzer fiyata, 7800 alma bekle dediler. Beklemedim mecburiyet gereği. 9800x3d 1 ay karaborsa sattı, stok bile bulunamadı, ayrıca fiyatı...
Top Bottom