Fan Tipi | Addressable RGB |
Bağlantı Portu | 3pin(Fan Güç) + 4-1 pinli ARGB Bağlantısı |
Voltaj | 5V DC / 12V DC |
Akım | 0,52A |
Rulman (Bearing) Tipi | Hydro Bearing |
Fan Hızı | 1200rpm ± 10% |
Maks. Hava Akışı | 37.5 CFM (Fan başına) |
Maks. Statik Hava Basıncı | 1,15 mmH2O |
Ses S | 24dB(A) |
Boyutlar | 120*120*25mm |
Garanti Süresi | 2 Yıl |
Üretici Kodu | SST-AB120I-ARGB |
@Nerld @Leon_Was_Here @KDolunay 140 mm önerebileceğiniz fiyat performans ürünü var mı? rgb olmasa da olur olsa da olur.
Güzel duruyo,listeme ekledim teşekkürler.
110 cfm 3 basınca sahip en kaliteli fanlardan biridir arctici ikiye katlar 2 tane kalmış çabuk ol bence.@Nerld @Leon_Was_Here @KDolunay 140 mm önerebileceğiniz fiyat performans ürünü var mı? rgb olmasa da olur olsa da olur.
15 ay sonunda razer 140 mm fanlarından biri cızırtı ses yapmaya basladı kasa acık kasa toz filtremelesi yok büyük ihtimalle tozdan bozuldu benimde vatandan almıstım direk yenisini vermişlerdiBi üst modeli olan normal air blazerlar vardı bende 7ay sonra bozuldu fanlar takır tukur çalışıp durmaya başladı. Garantiye gönderdim 5 gün sonra kullanıcı hatası diyip kargoyu karşı ödemeli (189tl kargo bedeli) geri yolladılar. Hata da şeymiş fanlarda toz varmış İnsanın aklıyla alay eden firma, kasanın içinde duran fan zaten toz tutar
sessizlik premium fan icin be quiet silent wing bakınız@Nerld @Leon_Was_Here @KDolunay 140 mm önerebileceğiniz fiyat performans ürünü var mı? rgb olmasa da olur olsa da olur.
Olması gereken o zaten, fanı bozan şey tozdur fan da gayet toz tutabilecek bir parça. Teknob*yotik değil teknobokotik. Rezil bi firma.15 ay sonunda razer 140 mm fanlarından biri cızırtı ses yapmaya basladı kasa acık kasa toz filtremelesi yok büyük ihtimalle tozdan bozuldu benimde vatandan almıstım direk yenisini vermişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sessizlik premium fan icin be quiet silent wing bakınız
o ürünü tedarik eden firma bakıyor belki bunlar aracılık ediyor olabilir bilmedigim icin günahını alamam ama razerin fanlarının distribütörü cok iyi vatandaki 3ünüde götürdüm 3üde sıfırla degiştiOlması gereken o zaten, fanı bozan şey tozdur fan da gayet toz tutabilecek bir parça. Teknob*yotik değil teknobokotik. Rezil bi firma.
Tedarik eden firma da kendilerinin akortek bilişime ait teknobok firmasi.o ürünü tedarik eden firma bakıyor belki bunlar aracılık ediyor olabilir bilmedigim icin günahını alamam ama razerin fanlarının distribütörü cok iyi vatandaki 3ünüde götürdüm 3üde sıfırla degişti
hatta suan indirimde isteyen alabilir 1.500 liraya cok uygunRAZER KUNAI RGB FAN 140MM 3FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER KUNAI RGB FAN 140MM 3FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
o zaman bunlardan cöp dahi alınmazTedarik eden firma da kendilerinin akortek bilişime ait teknobok firmasi.
Güzel fırsat ama cfm ve basınç değerleri yine iyi değil.o ürünü tedarik eden firma bakıyor belki bunlar aracılık ediyor olabilir bilmedigim icin günahını alamam ama razerin fanlarının distribütörü cok iyi vatandaki 3ünüde götürdüm 3üde sıfırla degişti
hatta suan indirimde isteyen alabilir 1.500 liraya cok uygunRAZER KUNAI RGB FAN 140MM 3FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER KUNAI RGB FAN 140MM 3FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com