Neler Yeni

🔥İndirim SilverStone 3x12cm ARGB + Kontrolcü 749₺

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Rick Baba
? 7-8 aylık fan silip yolladım üzerinde toz bilinmeyen madde var yazmışlar :D Bu araba lastiğinde neden toz var demek kadar saçma bi şey. Ayrıca güncelleme ; firmaya sizi thhye verip forumlarda bu garanti sürecini paylaşacağım dediğimde beni tehdit ettiler.

Boşver knka fanını sıkma olur öyle şeyler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,136
İsim
yusuf ecer
neyle tehdit edebilirlerki nasıl yani ne sanıyorlar kendilerini kasedimiz mi var onlarda
Gerçeği yansıtmayan etik dışı paylaşımmış burada bunu kullanıcılara belirtmem. Yasal süreç başlatabilirlermiş :D 7-8 senedir kaç ürünüm garantiye gitmiştir hiç birinde böyle bi durum yaşamadım, ***** yerine koyup tehdit ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşver knka fanını sıkma olur öyle şeyler
Yok ya bana koymaz 3 fan da başkaları için söylüyorum, aynı şeyleri yaşamaları muhtemel çok kişi yaşamış da zaten bunu

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Salih
Gerçeği yansıtmayan etik dışı paylaşımmış burada bunu kullanıcılara belirtmem. Yasal süreç başlatabilirlermiş :D 7-8 senedir kaç ürünüm garantiye gitmiştir hiç birinde böyle bi durum yaşamadım, ***** yerine koyup tehdit ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya bana koymaz 3 fan da başkaları için söylüyorum, aynı şeyleri yaşamaları muhtemel çok kişi yaşamış da zaten bunu
Ben de 1 Aralık'ta psu aldım 850w 14 günü geçti iade edip 1200w versiyonunu alcam herhalde kabul ederler ceplerine 2k fazladan girecek yani bir zahmet kabul etsinler yoksa thh mecbur

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,136
İsim
yusuf ecer
Ben de 1 Aralık'ta psu aldım 850w 14 günü geçti iade edip 1200w versiyonunu alcam herhalde kabul ederler ceplerine 2k fazladan girecek yani bir zahmet kabul etsinler yoksa thh mecbur
Parmak izi var üzerinde geri satamayız falan diye iade edebilirler tarafınıza :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,852
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom