Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Ryzen 7 9800X3D işlemci 24.009 TL

Hangi mağaza hocam neresi?
  2. Ryzen 7600 ALINIR!

İstanbul Ryzen 7600 ALINIR!

Merhabalar, temiz, akarı kokarı olmayan, kutulu veya tray farketmez Ryzen 7600 arıyorum. Vereceğim fiyat 4000 TL'dir. Sıfırı 6.5k, 11.11'de 5.8'e kadar düştü. Önümüz black friday. Eğer ki bu fiyata çıkmazsa taksitle sıfır alıp geçeceğim. Tekliflerinizi bekliyorum. İyi forumlar herkese.
  3. K

22.998,84Tl AMD Ryzen 7 9800X3D en düşük fiyat

Alan mutlu satan mutlu. Bu kafayla daha çok bekleriz 20k altına düşmeyi. Bu gidişle 30k üstü olur da bu fiyata alanlar bir de bak ben ucuza aldım demeye başlarlar.
  4. K

🔥Wraith E-Sports İndirimleri🔥

Keycaps'ler güzel gözüküyor ama ışığı geçirmediği kesin mi? Yoksa Türkçe olmak haricinde bir manası kalmıyor almak için.
  5. K

❌İndirim Bitti! 4.944 TL mAtx Asus Tuf Gamıng B650M-PLUS

Bkz: Şahane-i İşkembe-i Kübradan atmak Bkz: Pandemi zamanı mühendis olmak
  6. K

🔥İndirim Hepsiburada 50TL Kupon Kodu Aktif

Sepet 359 tl ama kuponu kullanmama izin vermiyor. İlginç. Hepsiburada satıcı ile de denedim aynı şey. Edit: Sanırım her ürün grubuna izin vermiyor. Belli ürünlerde geçerli. Ne olduğu yazmıyor
  7. K

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 339TL

Ürün elime ulaştı. Sitesinden orjinallik kontrolünü sağladım. Problem gözükmüyor. @GirayHan hocam tekrardan teşekkürler.
  8. K

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 339TL

Fiyat iyi. Teşekkürler. Bana 100'e 35 kuponda verdi. 304 liraya denk geldi. Mobil uygulamadan satın aldım.
  9. K

🔥İndirim 🔥 Sapphire Pure Radeon RX 7700 XT 12G GDDR6 Ekran Kartı 🔥 15.795 TL 🔥 Kaçırmayın Derim !

Bence değmez. 6700 bende de var. 7700 güncel tek başına olsa alınabilir ama eldeki kart fena bir kart değil. 2k'da ayar kısarak rahat 60 fps üstü alınabiliyor. Ha ben al satçıyım sürekli değiştiririm derseniz bilemem. Benim şahsi fikrim en az 7800xt ayarında ve 16 gb ram'lik bir kart olsun ki...
  10. K

Epomaker Klavye İndirimi

Hocam yaklaşık 1400 civarı bişi yekün de. 1703309978 Mal da bu
  11. K

Epomaker Klavye İndirimi

Geldi hocam konuyu editleyemedim. Uygun bir anda yarın resim atayım nasipse. Vergi olarak 200'ün altında geldi. Tam hatırlamıyorum net miktarı. Zaten 12 mi 13 dolar civarı falandı kuponla indirilmiş fiyatı.
  12. K

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Hocam kargo böyle geldiyse teslim almadan önce kapıdan kargocuya tutanak tutturmanız lazımdı. Şuanki haliyle böyle teslim alarak bunu kabul etmiş oldunuz aklınızda olsun. Yapacak bir şey olmadığı için üstteki arkadşında dediği gibi kutuyu videoya çekerek açın. Kutu hasar görsede ürüne zarar...
  13. K

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bu monitörden ben de satın aldım. Sıkıntısı yok gibi. Tek gördüğüm, kendimde yaşadığım problem Windows'un otomatik yüklediği veya Lenovo'nun kendi sitesindeki donanım güncellemesi sonrası ekranın parlaklığı aşırı derecede düşüyor ve karanlık hale geliyordu. Sorunun çözümünü ise "Aygıt...
  14. K

Epomaker Klavye İndirimi

Yolda hocam, daha gelmedi
  15. K

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Bluetooth'a aldıktan sonra sol + sağ + orta tekerleğe 3 sn basın. Mavi ışık yanıp sönecek. O zaman eşleme yapabilirsiniz hocam
  16. K

Epomaker Klavye İndirimi

Öyleydi hocam ama geçen sene %30'a çıkartıldı. Avrupa'dan geliyorsa %18. Edit: @trollface45a alıntılamayı unutmuşum hocam :)
  17. K

Epomaker Klavye İndirimi

Hocam daha önce alışverişim olmadı ama alanlar vardı. Şu konu da: https://forum.donanimarsivi.com/konu/epomaker-klavye-indirimleri-50.823485/ Yurtdışı alışveriş tecrübem var açıkçası. Gümrük konusunda şunu diyebilirim ki burası Türkiye Cumhuriyeti. O yüzden hesaplamayı 12 dolar üzerinden de...
  18. K

Epomaker Klavye İndirimi

Vergi gümrüğe girdikten sonra hesaplanıyor. O da %30 civarı. Kargo ücretsiz zaten.
  19. K

Epomaker Klavye İndirimi

Selamlar arkadaşlar, daha önceden konulardan bilirsiniz Epomaker sitesini. Kasım indirimlerine özel olarak hediye kartı satıyorlar. 50 dolarlık kartı 30 dolara, 100 dolarlık kartı ise 70 dolara satıyor. https://epomaker.com/products/epomaker-gift-card Bir de üstüne 10ANGELPGCkodu ile ekstra...
Top Bottom