Neler Yeni

Epomaker Klavye İndirimi

SecomniA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sercan Keskin
Selamlar arkadaşlar, daha önceden konulardan bilirsiniz Epomaker sitesini. Kasım indirimlerine özel olarak hediye kartı satıyorlar. 50 dolarlık kartı 30 dolara, 100 dolarlık kartı ise 70 dolara satıyor.

Bir de üstüne 10ANGELPGCkodu ile ekstra %10 indirim alınabilir.

Örnek olarak:
Alıntıyı görüntüle
Ortalama 68 dolarlık ürün indirmlerle 42 dolara geliyor. Fena değil gibi.
FAKAT şöyle bir uyarı yapayım. Hatta üç:
1) Gift- Hediye kartlar bir kere alınınca iade olmuyormuş.
2) Sepet tutarı indirimlerden sonra 10 doların altında kalırsa ekstra kargo ücreti çıkartılıyormuş. O yüzden 66 dolar üstü bir klavye bakılmalı.
3) Her hesap bir tane hediye kartı alabiliyor. Fazlasını yapan banlanabilirmiş vesaire vesaire.
Hediye kartı kısmında ki açıklamalarda öyle yazıyor. Fazlası için bakılabilir.
Hocam klavyeniz geldi mi ? Geldiyse ne kadar vergi ödediniz ?

keyrast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Abdurrahman Said TAV
Geldi hocam konuyu editleyemedim. Uygun bir anda yarın resim atayım nasipse. Vergi olarak 200'ün altında geldi. Tam hatırlamıyorum net miktarı. Zaten 12 mi 13 dolar civarı falandı kuponla indirilmiş fiyatı.

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Geldi hocam konuyu editleyemedim. Uygun bir anda yarın resim atayım nasipse. Vergi olarak 200'ün altında geldi. Tam hatırlamıyorum net miktarı. Zaten 12 mi 13 dolar civarı falandı kuponla indirilmiş fiyatı.
Toplam kaç tl ödediniz hocam

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
Epomaker ek68 'i her şey dahil. 2900 TL'ye aldım Aliexpressten. Son saatler 600 TL'ye 90 TL indirim için. Bir de oraya bakın derim.

keyrast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Abdurrahman Said TAV
Toplam kaç TL ödediniz hocam
Hocam yaklaşık 1400 civarı bişi yekün de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.jpeg
1.jpeg
2.jpeg

Mal da bu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
yusuf ecer

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
yusuf ecer
Neden? Yorumları çok iyi. Bildiğin gmk67 ama epomaker switch ve keycapsleri ile birlikte.
O bütçede leobog hi75 ile custom toplayabilirsin switch ve keycaps dahil. Hem aluminyum kasa hem daha iyi ses alırsın. Çin menşei ürünlerin hepsi rebranded. Üstünde epomaker yazıyor ama qcsi dandik baya.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
O bütçede leobog hi75 ile custom toplayabilirsin switch ve keycaps dahil. Hem aluminyum kasa hem daha iyi ses alırsın. Çin menşei ürünlerin hepsi rebranded. Üstünde epomaker yazıyor ama qcsi dandik baya.
Doğru belki de alüminyum kasa olayı nedense benim için ekstra bir şey ifade etmiyor. Bunun da yorumları baya iyiydi. Bilindik gmk67 kasası, switchler de istediğim gibiydi. Yazılım olayı da fena değil denebilir. Çok merak edersem alüminyum kasa alırım sonra diye düşünüyorum. Çok sayıda mekanik klavye var zaten. Biraz da tipi hoşuma gitti diye aldım. Yine de sağol.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
Beni gaza getirdin, meraktan gittim leobog hi75 de aldım. İyi çıkmazsa sorumlusu sensin 😂

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
yusuf ecer
Beni gaza getirdin, meraktan gittim leobog hi75 de aldım. İyi çıkmazsa sorumlusu sensin 😂
Kasası mükemmel ses veriyor :D Bende m1w, kargoda olan da m1he var ama leobog daha ucuz olmasına rağmen cidden bebek gibi sesi :D Pcbsinin yapısı farklıydı sanırım o sebeple m1wden öyle ses alma şansı yok. Karşılaştırdığım klavye de neredeyse 2 katı fiyatında :D

Top Bottom