🔥İndirim BÜYÜK EPOMAKER VE WHATGEEK İNDİRİMİ

hocam benim bankamda her zaman tl olarak çekiyor ama usdyi tl ye çevirmiş haliyle en son ki alışverişimde de öyle oldu. 3D den 42dolar diye bildirim geldi ama 1700TL çekti tl olarak karttan illa komisyona giriyorum ben ödediğim bankadan dolayı(Yapı Kredi)sitede yazan tlden hep fazlasını çekti.
Öyle yapıyor biraz fazla alıyor bankadan bankaya değişir yapikredi öyle bendede fazla alıyor biraz

38.72 den alıyorlar doları
Öyle yapıyor biraz fazla alıyor bankadan bankaya değişir yapikredi öyle bendede fazla alıyor biraz
Pattis orada sayfayı TL'ye çevirince karttan da o yazan fiyatı çektiğini söylemişti. Ondan dolayı bende böyle olabileceğine inandım ama maalesef öyle olmuyormuş epomakerda belki whatgeekte öyle olabilir önceden alışveriş yapmıştım oradan da ama yine banka dolar kurundan fazla çektiğini hatırlıyorum. Dolar hesabınız yada kartınız yoksa usd/try banka farkını ödemek zorundasınız.

Pattis orada sayfayı TL'ye çevirince karttan da o yazan fiyatı çektiğini söylemişti. Ondan dolayı bende böyle olabileceğine inandım ama maalesef öyle olmuyormuş epomakerda belki whatgeekte öyle olabilir önceden alışveriş yapmıştım oradan da ama yine banka dolar kurundan fazla çektiğini hatırlıyorum. Dolar hesabınız yada kartınız yoksa usd/try banka farkını ödemek zorundasınız.
Yani bulunca ss atayım garantide öyle bişi yaşamadım ben allah allah

Ak820 pro için 48 dolar demişsiniz ama gümrükte takılmıyor mu?

Kollar çok iyi fırsatmış alanlara hayırlı olsun. Stok tükenmiş görünüyor indirim bitti mi arada stok giriliyor mu?

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME BAZEN WHATGEEK Ürünleri PTT YE GİDİNCE VERGİ ÇIKIYOR KAPİDA ONU ÖDEYİN WHATGEEKE YAZİNCA VERGİ CİKTİ DİYE ÖDEDİĞİNİZ VERGİNİN PARASİNİ SİZE GERİ VERİCEKTİR.
Hgüzel haraket whatgeekden
Bilgi nerden geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kollar çok iyi fırsatmış alanlara hayırlı olsun. Stok tükenmiş görünüyor indirim bitti mi arada stok giriliyor mu?
Girmiyor

Hayırlı olsun hocam ben anlamadım ama benim 7 gündür cinde duruyo kargo bu niye böyle bi yazmak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelince haber veririm bende 2 mavi aldim
Uçakla geliyo ya toplu çıkarıyolardır , benim başka bir siparişim 5 günde geldi mesela denk gelmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,512
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri