Fransali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,669
Ek masraf çıkmaz dediler bakalımTcyi at yollasinlar sana bide 15 dolar göstersinler faturadada ama onlar gösterir zaten yüksek ihtimal
Ek masraf çıkmaz dediler bakalımTcyi at yollasinlar sana bide 15 dolar göstersinler faturadada ama onlar gösterir zaten yüksek ihtimal
Çıkmaz zaten cikarada odiceklerEk masraf çıkmaz dediler bakalım
GameSir Nova Lite hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor mu acaba?Gelme ihtimali yok o fiyatlwra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar marka bilinmiyor ama bigbig won choce güzel gamepaddir zaten beleş
E-posta atiyosun rica ediyorum kabul ediyorlar
Ben gamesirde try bulamadım Türkçe/USD seçeneği var siz nasıl çevirdiniz try?Bankadan bağımsız site öyle alıyor diye biliyorum kendi birimi try olarak yaparsan, bende ordaki miktarı çekmişti garanti
Ben gamesirde try bulamadım Türkçe/USD seçeneği var siz nasıl çevirdiniz try?Hocam vallahi siteden 5 kere alış veriş yaptım kredi kartım ile her zaman güncel kurun üstünde çekti. Şimdi anladım nedenini sizin dediğiniz gibi site birim fiyatını tl çevirince güncel kurdan çekiyor ama ben hep usd olarak kullandığın için siteyi usd üzerinden komisyonlu işlem gerçekleştiriyor. Tahminen sitede çoğu kişi usd olarak kullanıyor bilgilendirme için teşekkürler.
Hangi model hocam ANSI mı ISO mu? Ona göre çünkü enter boyutu değişiyor.
Direk odiceksiniz zaten TL olarak çekiyor Total parayıGamesirde de geçerli mi bu acaba?
Ben gamesirde try bulamadım Türkçe/USD seçeneği var siz nasıl çevirdiniz try?
Gamesirde zaten gümrüğe takılmıyor 25 dolar (isterseniz geçerli tabii)Gamesirde de geçerli mi bu acaba?
Evet kullanılıyorGameSir Nova Lite hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor mu acaba?
Dostlar aktif kupon var mı hala epomakerda vter ato87 he yi gözüme kestirdim bama kaça gelicek şimdi bu?Gamesirde zaten gümrüğe takılmıyor 25 dolar (isterseniz geçerli tabii)
Iki tane alacaktım 49 usd yazıyor ondan sordum. Iki tane aldınız mı hiç?Gamesirde zaten gümrüğe takılmıyor 25 dolar (isterseniz geçerli tabii)
Hocam usd olarak gördüğümde usdyi tly3 çevirirken banka kurdan geçiriyor. Bunu nasıl onlediniz?Direk odiceksiniz zaten TL olarak çekiyor Total parayı
MB epomaker sandım benIki tane alacaktım 49 usd yazıyor ondan sordum. Iki tane aldınız mı hiç?
Hocam usd olarak gördüğümde usdyi tly3 çevirirken banka kurdan geçiriyor. Bunu nasıl onlediniz?
Wincredit discount777 bunlar harici boş
Gamesirde zaten gümrüğe takılmıyor 25 dolar (isterseniz geçerli tabii)
Evet kullanılıyor
dongle Bluetooth veya kablo
Ps4, xbox-pc, nintendo veya android kolu modlarıda var
MB epomaker sandım ben
Hocam valla bende hiç kullanmadım srdngjkdfgndlkjfndf, görünce dayanamadım epomakerden 10$ indirimle 2 tane klavye aldım.Cevaplarını icin teşekkürler. Gamesir supernova lite, T7 ve T4 pro modelleri arasında kaldım. İlk defa gamepad kullanacağım açıkçası çok da sevmem ama alışmak istiyorum yarış ve dövüş oyunlarında titresimli güzel olur gibi. Sizce hangisi alınmalı?
Direk odiceksiniz zaten TL olarak çekiyor Total parayı
hocam benim bankamda her zaman tl olarak çekiyor ama usdyi tl ye çevirmiş haliyle en son ki alışverişimde de öyle oldu. 3D den 42dolar diye bildirim geldi ama 1700TL çekti tl olarak karttan illa komisyona giriyorum ben ödediğim bankadan dolayı(Yapı Kredi)sitede yazan tlden hep fazlasını çekti.Ben gamesirde try bulamadım Türkçe/USD seçeneği var siz nasıl çevirdiniz try?