Sellier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 921
Ses nasıl hocam, blitz bw-kb3 var, geçmeye değer mi bundanBeğendim fazlasıyla. Ömürlük klavye belli.
Ses nasıl hocam, blitz bw-kb3 var, geçmeye değer mi bundanBeğendim fazlasıyla. Ömürlük klavye belli.
Teşekkür ederim hocam.Vergi çıkmıyor. Çok kez alışverişim oldu.
womierkeyboard.com
Kasa olarak güzel de çok mod istiyor, womier klavyeleri sevmiyorum pek. Buna benzer olarak;Teşekkür ederim hocam.
Bu arada şu ürün için de fikrinizi almak isterim. MonsGeek den özellikle olarak daha iyi gibi.
![]()
Aluminum Mechanical Keyboards 75% | Womier Keyboard
Womier SK75 custom aluminum mechanical keyboards with minimalist design, VIA support, full aluminum case and limitless customization to match your style!womierkeyboard.com
Yalnız benim dediğim model de VIA modeli var. Bunu alıp zamanla modifiye ederim diye düşünüyorum.Kasa olarak güzel de çok mod istiyor, womier klavyeleri sevmiyorum pek. Buna benzer olarak;
Bunu alıp switch değişebilirsin. Hem ekstra vergi vs uğraşmazsın hem de yarı fiyatına gelir neredeyse. 2 model de alu kasa.
VIA olduğuna dikkat edemedim kb. Sizin için önemliyse via, sonradan pişman olcaksanız kesinlikle viaya yönelin. Via cok buyuk kolaylik sagliyor ve sınırları ciddi anlamda kaldiriyor yazilim konusunda.Yalnız benim dediğim model de VIA modeli var. Bunu alıp zamanla modifiye ederim diye düşünüyorum.
Sizin dediğiniz kasa kalitesi ile aynı sayılır. Ancak ekstra özellikleri fark yaratıyor. MonsGeek den yaklaşık 50 Dolar daha uygun. MonsGeek’in uygun olan modeli de pek sevmediğim modeli.
Hocam sesi güzel kasası alüminyum ağır o yüzdrn switchlerde magnetic genel anlamda güzel ama klavyen varsa drğişmene lüzum görmüyorum.Ses nasıl hocam, blitz bw-kb3 var, geçmeye değer mi bundan
Estagfurullah. Ne kusur hocam.VIA olduğuna dikkat edemedim kb. Sizin için önemliyse via, sonradan pişman olcaksanız kesinlikle viaya yönelin. Via cok buyuk kolaylik sagliyor ve sınırları ciddi anlamda kaldiriyor yazilim konusunda.
Tus kombinasyonlari, medya kisayollari ve rgbye ilginiz varsa VIA rakipsiz.Estagfurullah. Ne kusur hocam.
Acikcasi benim hic tecrubem yok VIA konusunda. Sadece bu paralari verdikten sonra ortalama iyi bir sey olsun istiyorum. VIA'yi su an icin yararli olur mu bilmiyorum. Ancak MacOS kullaniyorum. Windows da kullanacagim birlikte. Belki ayni tus kombinasyonunu yapip zorluk cekmemek acisindan yararli olabilir.
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.Tus kombinasyonlari, medya kisayollari ve rgbye ilginiz varsa VIA rakipsiz.
sk 71 olanından kullandım bi süre ucuza alırsan fena değil , ama bu kadar para vereceksen ikinci el monsgeek al benceTeşekkür ederim hocam.
Bu arada şu ürün için de fikrinizi almak isterim. MonsGeek den özellikle olarak daha iyi gibi.
![]()
Aluminum Mechanical Keyboards 75% | Womier Keyboard
Womier SK75 custom aluminum mechanical keyboards with minimalist design, VIA support, full aluminum case and limitless customization to match your style!womierkeyboard.com
Vergi şuan için tamamen kumar, ptt ile gelirse trye geldiğinde vergi çıkıyor maalesef.@freygasm Hocam hâlâ daha WhatGeek üzerinden vergisiz sipariş veriliyor mu? AK820 Pro almayı düşünüyorum. Ayrıca Checkout'ta 9$ kargo ücreti görünüyor ve YunExpress stok seçili başka seçenek yok.