dr.luciano
80+ Silver
- Katılım
- 14 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 2,509
- Reaksiyon skoru
- 964
İndirimli fiyat bitti sanırım...
Hocam evet, dediğim firmalar gümrükten hızlı geçiş ile ürün geçirdikleri için sorun olmaz. PTT takılırsa Upkim çeker kargoyu. Sonra bi güzel kutusunun içine eder, sonra kafasına göre bi ürün belirler ürüne, sonra bi ton kafa ağrıtır. Ama ürün topraklarımıza girdiğinde We world, Aras, Mng, Kargo İst gibi firmalar ürünü teslim aldık diye size mesaj atarsa anlayın ki sorunsuz gelecek. Geçen sefer Malezya pos ve Singapur pos ile bizi baya uğraştırmışlardı. Hatırladım seni o mağduriyetin yaşayan örneğisindaha önceden ak680 almıştım hocam hatta 2 ay bekleyen arkadaş bendim sizle konuştuk sanırım daha öncesinde ak680 mağduruydunuz siz de sanırım. araştırıyorum kaç saattir sms tarihleri ile kargo takip nolarını vesaire kıyaslayarak buldum o zaman yun ekspres ile ankaraya gelmiş sonra aras ile bana gelmiş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer bu şekilde olursa vergi çıkmaz sanırım
indirim bitti işaretler misin sana zahmetO konuda fikrim yok :/.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü fiyat 56 dolar olmuşİndirim bitti yani. G.O
evet hocam bugün itibari ile vergisiz geldi aras ileValla ürün metrküpüne göre sanırım. Ama depoda ne kadar durup uçağa geri yüklenir bilmiyorum. Hiç çıkmayada bilir. Ama sen 15 dolara aldıysan gelmesini bekle. Baktın ki ptt takip numarası geldi iade edersin. Ürün küçük olduğu için fazla çıkmaz. Ama mng,aras, we world express, kargo ist gibi firmalara verilirse klavyen H.O
H.O . ARAS mesaj attı da daha elime ulaşmadı. Ve Yunexpress'le mi geldi ?bugün tyt deyken eve gelmiş ve vergisiz geldi aglicam
Hayırlı olsun ama kontrol ettim Türkiye gönderimini tekrar kapamışlar.bugün tyt deyken eve gelmiş ve vergisiz geldi aglicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam bugün itibari ile vergisiz geldi aras ile
sağolun hocamHayırlı olsun ama kontrol ettim Türkiye gönderimini tekrar kapamışlar.
500 tl için bence her halükarda değer. Yunexpress evet.H.O . ARAS mesaj attı da daha elime ulaşmadı. Ve Yunexpress'le mi geldi ?
Shenzhenaudio aldığım kulaklık vergisiz geldi Yunexpress'le. Aynı şekil de klavye de Yunexpress.
Yani olay yunexpress'te.
Önce ki sayfalarda ki arkadaşa kalsa alınmazdı klavye, uğraştıracak falan filan... Bir yere kadar haklı olsa da 500TL için değdi. H.O tekrar dan
direkt hesabınızdaki TL ile ile işlem yapıyorsunuz değil mi? bir de harici dc ile iletişim kurdunuz yoksa mail üzerinden e-posta mı gönderdiniz?Ajazz AK820 Pro aldım, vergi çıkmasın diye rica ederek mail attım. Vergi falan çıkmadı sağolsunlar ilgilendiler, aynısını yapın. Tc no, sipariş numarası ve isteğinizi yazmanız yeterli olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Red switch alırsanız fps oyunları için, blue alırsanız moba oyunları için iyidir. İdare eder tabii ki
Tl ile aldım, mail olarak ulaşacaksınız TC numarası ve sipariş numarası ile.direkt hesabınızdaki TL ile ile işlem yapıyorsunuz değil mi? bir de harici dc ile iletişim kurdunuz yoksa mail üzerinden e-posta mı gönderdiniz?