Bazı boardlara farklı switch takabiliyorsun ama rapidtrigger kullanamazsın. Mesela ben oyun için kullandığım tuşlarda manyetic switch, haricinde normal switch kullanıyorum. Keycapslik bir sorun yok, istediğini tak.
Bu switchkerin takıp çıkartması zor mu? Riskli midir? Thock ses için oyundan önce sonra çıkartıp takarım ben. Ama bunların hepsi yazılıma bağlanıyor da redragon markasından kötü bir yazılım beklenir mi bunu araştıracağımX
Bu switchkerin takıp çıkartması zor mu? Riskli midir? Thock ses için oyundan önce sonra çıkartıp takarım ben. Ama bunların hepsi yazılıma bağlanıyor da redragon markasından kötü bir yazılım beklenir mi bunu araştıracağımX
Hall effect yeni bir teknoloji, bilemezsin o yüzden review olmadan iyi mi kötü mü çalışıyor diye. Switch çıkarmak zor değil ama uğraştırıcı. Min 20dk alır heralde.
Hall effect yeni bir teknoloji, bilemezsin o yüzden review olmadan iyi mi kötü mü çalışıyor diye. Switch çıkarmak zor değil ama uğraştırıcı. Min 20dk alır heralde.
Lebooghi75+ktt kang white-gateron yel-mmd princess-leebog graywood+keycaps 2700-3100arası olur.
Leoboog whatgeekten 1950ye geliyordu,switchler aliexp ilk sipariş ile 500-700tl arası, keycaps sana kalmış, Bana sorarsan amazondan bu keycapsleri alabilirsin(asa olanları kırmızı daire içine aldım). ASA yüksek bir profil olduğu için sesi daha tok verir. Nays ile 450tlye geliyor ki bence bedava normalde 900-950civarı aliexpresste;
Lebooghi75+ktt kang white-gateron yel-mmd princess-leebog graywood+keycaps 2700-3100arası olur.
Leoboog whatgeekten 1950ye geliyordu,switchler aliexp ilk sipariş ile 500-700tl arası, keycaps sana kalmış, Bana sorarsan amazondan bu keycapsleri alabilirsin(asa olanları kırmızı daire içine aldım). ASA yüksek bir profil olduğu için sesi daha tok verir. Nays ile 450tlye geliyor ki bence bedava normalde 900-950civarı aliexpresste; Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Manyetik switch,rapid trigger hall effect işte WootingHE,Monsgek m1HE'deki he
Dur hatta ya direkt olabilecek maksimum potansiyelini göstereyim anlarsın RAPID TRIGGER MANYETİKLİ MODEL NORMAL SWITCH KULLANILAN MODEL
Kasa vs her şey aynı, biri manyetik switchli biri normal switchli model. İki kasa da aluminyum ki sese çok iyi artısı oluyor aluminyum kasanın. Sen değerlendir.
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.