Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,354
Box D RT100 * RT65 * RT80 var oradan gelmiştir diye tahmin ediyorumO fiyata yoktu sanki en az 60 dolardan başlıyordu RT serisi.
Box D RT100 * RT65 * RT80 var oradan gelmiştir diye tahmin ediyorumO fiyata yoktu sanki en az 60 dolardan başlıyordu RT serisi.
yarın atayım hocamFotoğraf gelir mi
30 dolara geldi D box aldımKaç dolara
yapmayın ya ben de bi deneyim yarın sıkıntısı var mı diye direkt gözüme çarpan ledlerden biri çapraz kaymıştı kasadaki süngerler vb kayıktı hepGüzel bana rt65 geldi driver kurmaya çalışıyorum ama driver açılmıyor
Bende RT80 istiyordum rt65 geldi belki de w11 ile alakalı bir sorundur discord sunucularına yazdım ama bir dönüş olmadıyarın atayım hocam
30 dolara geldi D box aldım
yapmayın ya ben de bi deneyim yarın sıkıntısı var mı diye direkt gözüme çarpan ledlerden biri çapraz kaymıştı kasadaki süngerler vb kayıktı hep
Kaç dolara
bana da rt100 geldiGüzel bana rt65 geldi driver kurmaya çalışıyorum ama driver açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
40 dolar kuponla aldıysa 30 dolar
sadece kasa mı geliyor yoksa switch keycaps dahil mibana da rt100 geldi
Offfff tam benlikKumar bağımlıları için bire bir
sadece kasasadece kasa mı geliyor yoksa switch keycaps dahil mi
switch ve keycaps elinizde varsa yine güzel fiyata gelmiş oluyor aslındasadece kasa
tabi tabi minik ekranı vs kablosunu da göndermişler o açıdan çok iyi olduswitch ve keycaps ile yine güzel fiyata gelmiş oluyor aslında
Şans ben rt80 beğenmiştimbana da rt100 geldi
bende 80i çok beğendim ama 100de güzel 65te güzel bence nasıl kombinledin kasayıŞans ben rt80 beğenmiştim
Daha kombinlemedim ama yolda switch ve keycaps var https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100368781195&sku_id= v3bende 80i çok beğendim ama 100de güzel 65te güzel bence nasıl kombinledin kasayı